BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Nobelberget

Nobelbergsgatan 20

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • 2.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smart planerade etta med öppen och modern planlösning samt ett stilrent kök! Perfekt som första boende för den som vill ha närhet till stadens puls och natur, eller för dig som söker en övernattningslägenhet i ett oslagbart läge.

Nobelberget är en spännande och progressiv stadsdel där den gamla formalinfabriken har omvandlats till en kreativ mötesplats. Här kan du träffa likasinnade människor och uppleva spännande kulturella aktiviteter. Förskolan Panncentralen har öppnat och skapar en trygg och bekväm miljö för de små, och den närbelägna Sicklastråket binder samman Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla. Tunnelbanan är planerad och kommer att ha en station i närheten av lägenheten, vilket gör det enkelt att ta sig till stadens centrum.

Lägenheten erbjuder ca 2,9 meter i takhöjd vilket lyfter atmosfären, ett rymligt modernt kök och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för både soffgrupp, matbord och övrigt möblemang – perfekt för den sociala personen! Uteplatsen blir en förlängning av bostaden, idealisk för avkoppling och trevliga sammankomster.

 

 

Hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Dessutom finns ett förråd i källarplan som rymmer allt från städattiraljer till julsaker. Parkering finns att hyra i området, och inflyttningsdatumet är flexibelt för att passa dina behov.