BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 96A, 2tr

  • 1 rum och kök (möjlig 2a)
  • 36 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1a (möjlig 2a) om välplanerade 36 kvm. Med en social och öppen planlösning får ni nyttjanderätt till en stor och härlig uteplats mot föreningens lugna och välskötta innergård. Lägenheten ligger lugnt och tyst belägen med samtliga fönster mot gården vilket ger ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

Föreningen är välskött med en stabil ekonomi med 10 lokaler vilket ger en årlig intäkt på 2,2 Mkr och håller avgifterna fortsatt låga. Här har ni lägenheten som lämpar sig väldigt bra för både singeln och paret som har höga krav på perfekt läge vid Götgatans puls, bekvämlighet och som söker ett inflyttningsklart boende där tillträde går och ordna omgående!

Interiört har lägenheten mycket bevarad karaktär från byggnadsåret i form av fiskbensparkett i original, trägolv, speglade dörrar, fönsterpartier med spanjoletter och högt till tak vilket skapar en härlig rymd. Vardagsrummet inrymmer allt du behöver med både soffgrupp, TV-möbel och dubbelsäng utan problem. Det stora fönsterpartiet släpper in ett fint ljus till rummet och vetter med ett lugnt läge mot föreningens tysta innergård.

Köket är väl disponerat med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor med samtliga vitvaror på plats. Matplatsen erbjuder mycket möjligheter då det går och dela av och skapa ett sovrum av ytan (se alternativa planlösningar). Generellt har lägenheten väldigt gott om förvaringslösningar i både platsbyggda hyllsystem i hallen samt i djup klädkammare. Badrummet är stambytt och helkaklat fräscht utförande med badkar och dusch. Till lägenheten hör även ett förråd. Den trevliga grönskande innergården inbjuder till umgänge med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren.

Här bor du i ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter med all service och bekvämlighet med kommunikationer med t-bana (Skanstull) direkt utanför porten. Nytorget och dess rika utbud av restauranger, caféer och barer ligger bara inom några minuters gångväg. Längs bl.a. Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker och trevlig gågata.