BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västerhaninge

Älgvägen 39

  • 6 rum och kök
  • 125 kvm
  • 3.695.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Snart har du chansen att förvärva detta fantastiska friköpta radhus med halvt gavelläge på Älgvägen 39 i Västerhaninge. Huset erbjuder 6 rum och kök, där alla stora renoveringar är utförda – tak, fönster, VVS och el är i toppskick.

Med ett halvt gavelläge får du extra ljusinsläpp och avskildhet. De rymliga ytorna ger plats för hela familjen, och det moderna köket och de stilfulla badrummen höjer livskvaliteten ytterligare. Trädgården och uteplatsen bjuder in till grillkvällar och avkoppling.

Beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, dagis, affärer och kommunikationer, är detta hem perfekt för den kräsne köparen.

Kontakta oss för mer information och håll utkik efter visningsdatum. Detta drömboende väntar på dig!

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 6 rum och kök varav 4 - 5 sovrum.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong . Fasad: Puts & träpanel. Tak: Papp. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp. Fönster: 3-glas .

Uppvärmning

Direktverkande el + luftvärmepump .

Ekonomi

Pris 3.695.000 kr Utgångspris.

Driftskostnad

Totalt 4 063 kr/mån (48 758 kr/år) varav El 1 250 kr/mån, Samfällighet 2 105 kr/mån, Renhållning 125 kr/mån, Försäkring 583 kr/mån. Antal personer: 5. Dritkostnader är individeulla och kan ändras efter avtal och förbrukning.

Områdesbeskrivning

Västerhaninge ligger i kommunens södra del, 6 km från Haninge centrum. Västerhaninge har drygt 10 000 invånare, goda kommunikationer och ett bra serviceutbud.

Bostäder
I Västerhaninge finns ett flertal bostadsområden. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus.

Allmän och kommersiell service
Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker. 

Skola, barn- och äldreomsorg
I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Kommunikationer
Västerhaninge har egen pendeltågstation nära centrum där det går fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn ett flertal busslinjer ansluter till pendeltåget. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter. 

haningekommun@haninge.se