BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 119

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.020.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen hem till Henriksdalsringen 119 – en idealisk bostad med närhet till allt du behöver!

Denna underbara 40 kvm lägenhet kombinerar stadens puls med grönska på populära Henriksdalsringen. Lägenheten är ljus och erbjuder en rogivande atmosfär. Det avskilda läget ger dig både integritet och lugn. Köket är en social plats där du kan umgås med vänner och familj. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt en matplats vid fönstret som kan rymma större sällskap. Badrummet är rymligt och inbjuder till avkopplande bad. Förvaringsmöjligheterna är generösa både i lägenheten och i det praktiska vindsförrådet.

Med en busshållplats precis utanför porten och omgivande bekvämligheter som matbutiker, restauranger och frisörer, blir din vardag enkel och bekväm. En hiss underlättar din vardag och parkering finns alltid tillgänglig i området.

Området är en pärla med närhet till både stad och natur. Du har charmiga promenadstråk och härliga badplatser inom räckhåll samt närhet till Hammarby Sjöstad, Sickla och Nacka. Med smidiga kommunikationer via buss och båt samt möjlighet till parkering har du friheten att välja hur du tar dig runt. Matbutiken på berget och de omgivande restaurangerna ger dig den bekvämlighet du behöver. Innergården blir en naturlig mötesplats för både barn och vuxna, med parker, sportplaner, grillplatser, utegym och hundrastgård. Förskola på innergården och gångavstånd till grundskola gör vardagen smidig och enkel. Föreningens förmåner inkluderar garage med laddstation, rymlig tvättstuga, cykelrum, föreningslokal, bastu, övernattningslägenhet och mycket mer. Det engagerade communityt skapar en varm och trivsam atmosfär.

Henriksdalsringen 119 erbjuder en modern och bekväm bostadslösning där du kan njuta av både stadsliv och naturnära miljö. Välkommen på visning!