BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 30 A, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 7.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Luft och rymd genomsyrar denna välplanerade och ljusa fyra med fönster i tre väderstreck belägen i populära Årstaliden. Varmt välkommen till den perfekta lägenheten för familjen med höga krav på både design, funktionalitet och tidlösa material- och färgval.


Inbjudande, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt mysig balkong i väster. Här njuter man av sköna kvällar och solnedgångar. Smakfullt, fullutrustat kök med härlig matplats för hela familjen och utgång till generös balkong i skönt i sydöstläge. Maskinellt utrustat med fullstor kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll och fläkt. Dekorativt kakel ovan den stilrena bänkskivan i komposit förstärker det smakfulla köket.
Båda balkongerna inbjuder till sköna avkopplande stunder med en fri utsikt och vy.

Tre bra sovrum varav ett master bedroom med generös plats för säng och övrigt möblemang. Mycket goda förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober. Sobert badrum med badkar, handfat med kommod, handukstork, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Stora vita kakelplattor på vägg och matchande klinkergolv med värmeslingor. Separat wc finns i anslutning till entren. Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Säkerhetsdörr är installerad.

Föreningen har både egen lekplats och grillplats på innergården. Föreningens tomt avgränsar mot Årstaskogens naturreservat och man når vattnet med badbryggor på några minuter. Inom fem minuters promenad finns även två båtföreningar med möjlighet till egen båtplats.

Hiss direkt från lägenheten ned till garaget. Där finns även bra med både cykel- och barnvagnsförråd och det till lägenheter tillhörande källarförrådet.

Lägenheten ligger perfekt mitt i Årsta med Årstaskogen utanför husknuten och Årsta torg bara några minuters promenad bort. Inom ett par hundra meter finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker och busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan och Årstaberg. Även tvärbanan är inom bekvämt promenadavstånd. Längre upp på Bränningevägen ligger vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.

Varmt välkomna hem till Bränningevägen 30 A!

- Smakfull och stilren
- Tre sovrum
- Inbjudande vardagsrum i gavelläge
- Högst upp!
- Stort ljusinsläpp
- Snyggt välutrustat kök
- Två härliga balkonger
- Föreningen äger marken
- Bra förvaring
- Lugnt och tyst läge
- Närhet till bra kommunikationer
- Gångavstånd till Årstaskogen med grönområden, utegym, badbryggor och promenadslingor.