BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkeslund / Bromma

Spannvägen 46

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 2.895.000 kr / BUD
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt tillfälle att förvärva drömboendet på Spannvägen 46. Välkomna till denna exklusiva och stilfulla tvåa som erbjuder ett perfekt läge bara några minuter från Brommaplan. 

Det första som möter dig är den luftiga och halvöppna planlösningen mellan det eleganta köket och vardagsrummet. Här kan du enkelt bjuda in dina nära och kära till trivsamma sammankomster och middagar. Köket har utrustats med moderna apparater och stilfulla ytor.

Genom de stora altandörren stiger du ut på en uteplats som vetter mot strålande sydvästläge. Uteplatsen är mysig och inbjudande, där du kan njuta av soliga dagar och skapa din egen grönskande oas med möjligheter till odling och avkoppling i större möblemang.

Lägenhetens sovrum är fridfullt och rymligt med gott om förvaringsmöjligheter. Här kan du varva ner och njuta av rofyllda nätter. Badrummet är helkaklat med kombimaskin från 2023. 

Denna bostadsrättsförening är bland de bättre i området, vilket ger dig trygghet i ditt nya hem. Dessutom erbjuder läget närhet till ett brett utbud av bekvämligheter, såsom matbutiker, restauranger och kommunikationer, vilket ger en bekväm och dynamisk livsstil.

Ge dig själv den där extra touchen av lyx och komfort som du förtjänar. Detta är en chans att förvärva ett drömboende som verkligen sticker ut och erbjuder det allra bästa. Tveka inte, detta unika tillfälle kommer inte att vara tillgängligt länge. Kontakta oss för att boka en visning och låt dina bostadsdrömmar bli verklighet på Spannvägen!

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Lägenhetsnummer 00213. Föreningen Brf Brommaplatån.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Ekonomi

Pris 2.895.000 kr / BUD. Månadsavgift 3 326 kr (Värme, V/A & Fiber (bredband och TV) ingår). Andel i föreningen är 0.011783 %.

Driftskostnad

Totalt 460 kr/mån (5 520 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 160 kr/mån. Antal personer: 1.

Brf Brommaplatån är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2007 och består av 54 bostadsrätter.
Tre av de fyra husen ligger på Spannvägen och är fyra våningar höga och liknar de omkringliggande smalhusen. Det fjärde huset är en del av tunnelbaneparken längst in på Plåtslagarvägen och är sju våningar högt.

Kommande renoveringar
Det finns i dagsläget inga kommande renoveringar beslutande.

Avgiftsförändringar
Avgiftshöjning gjordes i Januari 2024 med 5%.

Gjorda renoveringar
Det har inte utförts några större renoveringar, enbart sedvanligt underhåll då huset är från 2008.

Övriga utrymmen i föreningen

- Barnvagnsrum i varje trapphus
- Cykelförråd
- Gemensamma ute-/grillplatser
- Övrigt: Återvinningsrum

Tv och bredband
Telias fibernät, och föreningen har ett kollektivavtal för 500/500 Mbit/s bredband, digital-tv paket Lagom samt ip-telefoni. Samtliga lägenheter är förberedda för nätverk med en nätverkscentral placerad i lägenhetsförrådet och nätverksuttag finns i alla rum.
Router och TV-box tillhör bostaden.


Parkering
Varje fastighet har en parkering med reserverade platser i direkt anslutning till entréerna. Flertalet platser är utrustade med elbilsladdare eller uttag för motorvärmare. Parkeringsplatser tilldelas efter ett kösystem, historiskt sett har väntetiden för att få en parkering varit förhållandevis kort. Handikapp-platser med extra utrymme finns även tillgängliga.
Priser:
Plats utan motorvärmare 400 kr per månad
Plats med motorvärmare 400 kr per månad
Plats med laddstolpe 400 kr per månad + el som förbrukas. Eget avtal tecknas med Eways.

Mark
Tomträtt

Ägande
Jurtidisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1 433 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
573 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Abrahamsberg/Åkeslund är ett av Stockholms mest välbevarade områden med sina karakteristiska smalhus i gult och rött tegel, klassat som kulturhistoriskt värdefullt. Brommaplan är ett eftertraktat område som kombinerar närheten till storstadens puls med en småstads ro och naturnära miljöer. I närområdet finns både Judarskogens och Kyrksjölötens naturreservat samt Lillsjön, vilket gör det populärt för fågelskådare, fiskare och motionärer. Mälaren erbjuder dessutom fina möjligheter för både bad och fiske.

Servicen i området är omfattande med flera matvarubutiker, restauranger, banker, gym, läkare, apotek och frisörer. Det finns också småbutiker, skomakare, kemtvättar, bagerier och caféer. Bromma Blocks ligger i närheten och erbjuder shopping för hela familjen. Utbildningsmöjligheterna är goda med flera skolor och förskolor i området.

Kommunikationerna från Abrahamsberg är mycket bra, med tunnelbanans gröna linje som förbinder området med Stockholms City och Vällingby/Hässelby. Vid Brommaplan finns ytterligare service och busslinjer mot Sundbyberg/Solna, Spånga och Ekerö, samt flygbussar till både Bromma flygplats och Arlanda. Från Alvik (två stationer från Abrahamsberg) kan man ta Tvärbanan som går mellan Solna och Sickla.

Det finns välutbyggda cykelvägar som gör det lätt att ta sig från Abrahamsberg till centrala Stockholm på under en halvtimme. Man kan även cykla till Drottningholm och Ekerö på smidiga vägar.

I närheten finns också Åkeshovs nyrenoverade sim- och idrottshall samt Stora Mossens IP. Solvikens strandbad och elljusspår ligger också inom bekvämt cykelavstånd.