BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla

Sickla Allé 13, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk 2:a med västerläge på Sickla Allé 13 - Kontakta mäklare Adam Stephani för mer information!

Välkommen till denna unika och stilrena tvåa på Sickla Allé 13 i hjärtat av Sickla! Med en genomgående hög standard, tre meter i takhöjd och smakfulla renoveringar erbjuder denna lägenhet om 38 kvm på det bästa av livskvalitet och bekvämlighet. Belägen på sjunde våningen, med fönster och en stor balkong i väst, bjuder denna pärla på en oslagbar utsikt över solnedgången – en perfekt avslutning på dagen!

Lägenheten har genomgått en omsorgsfull renovering där planlösningen har optimerats för att skapa en rymlig och social köksyta utan att kompromissa med utrymmet för en mysig TV-hörna. Det nya köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och bra förvaringslösningar, vilket gör det till en dröm för dig som älskar att bjuda hem vänner och familj på middagar.

Sovrummet är avskilt och erbjuder en rogivande miljö för en god natts sömn, vilket gör denna lägenhet till en idealisk oas i stadens puls. De stora fönstren och balkongen i västläge fyller hemmet med naturligt ljus och skapar en varm och inbjudande atmosfär året runt.

Föreningen Utsikten, en av de mest eftertraktade i området, erbjuder ett flertal förmåner som bidrar till en bekväm och lyxig boendeupplevelse. Här möts du av en elegant marmorerad entré och välskötta gemensamma ytor. För den som vill njuta av utsikten finns en takterrass tillgänglig för föreningens medlemmar. Moderna tvättstugor och rymliga källarförråd underlättar vardagen ytterligare. Föreningens stabila och välskötta ekonomi ger en extra trygghet för framtida boende.

Missade du förra chansen att bo i denna eftertraktade förening? Nu har du möjligheten att förvärva en bostad där det bara är att flytta in. Välkommen hem till Sickla Allé 13!