BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Swedenborgsgatan 4B, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 33 kvm
  • 4.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Mariatorgets kanske mest spektakulära tvåa, belägen högst upp i huset med stor terrass om ca 14kvm!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm, finner ni denna unika lägenhet. Här finns en stor terrass som erbjuder sol från morgon till kväll och vackert bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum och ett funkiskök som ger karaktär efter en omfattande ombyggnation av fastigheten 1939.

När ni kliver in möts ni av en härlig känsla. Lägenheten erbjuder generösa ytor i hall, kök och vardagsrum. I hallen finns plats för avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Från terrassen har ni en milsvid utsikt över de vackra plåttaken och Swedenborgsgatans grönskande allé. Här kan ni njuta av magiska sommarkvällar när himlen färgas i ljusa pastelltoner.

Köket är fullt utrustat och i mycket gott skick, med ommålade originalluckor. Lägenheten är ljus och luftig med en trivsam planlösning. Matsalen kan även användas som sovrum om man inte föredrar loftsängen som finns i allrummet, valet är ditt. Badrummet har golvvärme och är helkaklat med blått klinkergolv. 

Brf Kastanjen SoHo är en charmig och välskött förening med goda hyresintäkter från tre kommersiella lokaler: en klädbutid, ett bageri och en frisörsalong. Den gemensamma tvättstugan är belägen på markplan och vetter mot innergården. Föreningen har nyligen renoverat sin trevliga gård, som nu har flera sittgrupper, en pergola och härlig grönska.

Högst upp i byggnaden finns en möblerad takterrass med kvällssol, glasväggar och tak, samt en imponerande utsikt över takåsarna ända till Högalidskyrkan. I källaren finns cykelförvaring samt ett soprum med möjlighet till källsortering hittas på gatuplan. Byggnaden är även utrustad med hiss.

Det är ett måste att uppleva denna oemotståndliga lägenhet på plats. Vi ses på visningen!