BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria Magdalena

Fatburs Brunnsgata 32, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • 5.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en bostad belägen högt upp, som erbjuder rymliga sociala ytor, ett trevligt sovrum samt renoverat badrum. Genomgående planlösning och stora fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp, medan den generösa, balkongen ger härlig utsikt över föreningens grönskande innergård och kvarterets takåsar. Här kan du njuta av solen under större del av dagen.

Sovrummet nås från hallen och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng, garderober och eventuellt en arbetsyta. 

En trevlig bostadsrättsförening med bland annat garage, gästlägenhet och en föreningslokal. Föreningen är väl omhändertagen och har god ekonomi tack vare 17 hyresrätter samt 8 stycken lokaler. 

Boendet inkluderar förmåner som tillgång till en föreningslokal med kök och toalett, perfekt för evenemang eller övernattning. Dessutom finns ett hobbyrum, en miljöstuga samt cykel- och barnvagnsrum i varje port. Föreningen är medlem i Södra Stationsgaragets samfällighetsförening, som erbjuder 9 garage med totalt 730 parkeringsplatser för säker och bekväm parkering.

Här bor du på en lugn gata men samtidigt i hjärtat av Södermalm, med närhet till allt det bästa området har att erbjuda. På kort gångavstånd når du Mariatorgets stora utbud av restauranger och butiker, de natursköna områdena Tanto och Årstaviken med sina badplatser, samt flera livsmedelsbutiker. Området har även utmärkta kommunikationsmöjligheter med Södra Stations pendeltåg, flera busslinjer och nära till både Medborgarplatsens gröna linje och Mariatorgets röda linje. Södermalmsallén löper som en bilfri oas genom området och erbjuder en trevlig och grön genväg mellan Medborgarplatsen och Rosenlundsgatan.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
I hallen finns det gott om plats för avhängning och förvaring med en rymlig garderob och en klädkammare. Linoleumgolv som sträcker sig vidare in i lägenheten med ljusa väggar. 

Kök
Det rymliga köket erbjuder gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Det är utrustat med kyl och frys, spis och ugn. Här finns även plats för en stor matgrupp, och från köket har du direkt tillgång till balkongen.

Vardagsrum
Vardagsrummet är luftigt och ljust med ett trägolv och tapetserade väggar. De stora fönstren ger rummet en härlig naturlig belysning.

Sovrum
Det rymliga sovrummet har en stor garderob och plats för en generös dubbelsäng.

Badrum
Badrummet är nyrenoverat, stort och luftigt. Utrustat med badkar, handfat, handdukstork och WC.