BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Duvnäsgatan 1, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 64 kvm
  • 7.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en smakfullt renoverad 20-tals lägenhet med två sovrum! Ni bor i en lägenhet med fantastiska fönsterpartier och ett otroligt ljusinsläpp tack vare ett vackert burspråk. Här finns bevarade detaljer så som fiskbensparkett, pardörrar, spegeldörrar, skafferi, och takrosetter. Föreningen är mycket solid och har endast 541 kr i lån/kvm. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med plats för kapphängare och skoförvaring. I hallen finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare som är dolt i ett skåp. Här finns även skafferi. Köket är smakfullt renoverat med gott om förvaring bakom vackra luckor i trä från Birch & Wood samt Silestone-bänskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt, gasspis med elugn och diskmaskin. I anslutning till köket finner ni lägenhetens hjärta - vardagsrummet som nås via pardörrar. Här finns ett stort burspråk där man gärna har sin matplats. Rummet är luftigt och socialt med gott om plats för större soffgrupp. Vidare in i lägenheten via en inre hall når ni sovrummen. Det stora sovrummet ligger lugnt och ostört mot innergården och har gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Det inre sovrummet används idag som arbetsrum men funkar likaväl som barnrum. Här finns en stor klädkammare som sväljer en hel del förvaring. Under heltäckningsmattan finner vitmålat plankgolv. Lägenheten kan, genom att sätta kök i hall, omdisponeras till en trea men detta måste godkännas av styrelsen. Från arbetsrummet nås badrummet som är helkaklat och utrustat med golvvärme, badkar, wc, handfat med kommod samt en fin rund spegel. 

En grupp i föreningen undersöker möjligheten att få bygglov för balkong.  

Detta är sammantaget en alldeles underbar lägenhet som är belägen i ett av Södermalms mest populära område. Här finns vackra kulturhus blandat med sekelskiftesfastigheter, fina promenader längs vattnet och underbara Vitabergsparken. Ni bor dessutom i ett område som myllrar av trendiga restauranger och cafeér. 

Missa inte denna visning!