BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Finntorp

Finntorpsvägen 10, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 53 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet på 53 kvm belägen på Finntorpsvägen 10! Denna lägenhet har en unik och praktisk planlösning som erbjuder både komfort och stil.

När du kliver in möts du av bevarade och vackra originalgolv som ger en genuin känsla av hem. Vardagsrummet, som ligger i gaveln, är ljust och luftigt, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket är modernt utrustat med alla nödvändigheter för att göra matlagningen till en fröjd. Det rymliga sovrummet erbjuder god platsbyggd förvaring, vilket gör det lätt att hålla ordning.

Badrummet är stambytt och fräscht, och det praktiska hemmakontoret gör det enkelt att arbeta hemifrån. Lägenheten är en perfekt blandning av charmiga originaldetaljer och moderna tillskott, vilket skapar en smakfull och hemtrevlig atmosfär.

Belägen på tredje våningen i en exceptionellt välskött förening, kan du njuta av tryggheten i att bo i en förening med god ekonomi. Enligt den senaste årsredovisningen har föreningen endast 1 792 kr/kvm i skuld, vilket är en stor fördel.

Missade inte chansen att förvärva denna pärla! Varmt välkommen på visning. Den här lägenheten är ett måste att se!