BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Katarina Bangata 69, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna optimalt planerade etta med ett underbart läge på Södermalm i en mycket solid förening med låg belåning och avgiftsfrimånad! Finns även ett gammalt bygglov på balkong som gått ut. 

Belägen i ett lugnt kvarter intill den vackra Vitabergsparken, erbjuder denna bostad en fridfull tillflyktsort i det genuina och mysiga området Sofia. Här finner du även närheten till vatten och grönområden, vilket ger möjligheter till avkoppling och naturnära promenader. Trots den lugna miljön har du enbart en kort promenad till det livfulla Nytorget och Södermalms breda utbud av restauranger, kaféer och nöjesliv, finns det alltid något att upptäcka och utforska i närområdet.

Här bor du i en av Södermalms bästa föreningar som har en mycket stabil ekonomi med låga lån om cirka 700 kr per kvadratmeter, äger marken och kan stoltsera med 10 hyresrätter som utgör en dold tillgång för medlemmarna. Dessutom erbjuder föreningen hela 150 garageplatser, vilket är ett stort plus för de boende som behöver bekvämlighet och trygghet när det gäller parkering.

Väl inne i lägenheten möts du en välkomnande hall med gott om förvaring bakom garderobsvägg som sväljer en hel del! Vidare in möts du av stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus i rummet. Allrummet har en delvis öppen planlösning mot köket och rymmer utan några problem säng, soffa, byrå och middagsbord. Köket är vl tilltaget med gott om plats för förvaring bakom vita köksluckor samt arbetsyta i form av en mörk bänkskiva. Här kan ni utan några konstigheter vara fler som står i köket samtidigt. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, fläkt, spis, ugn och kyl/frys. 

Lägenheten har ytterligare förvaring i original garderober som du hittar i anslutning till badrummet. Badrummet är helkaklat och fräscht och utrustat med tvättmaskin, wc, dusch, handfat samt förvaring. 

Detta är sammantaget en lägenhet som erbjuder både en hög standard av boende och en fantastisk livsstil i ett av Södermalm mest eftertraktade områden. Med sin perfekta kombination av modern komfort och närhet till natur och stadsliv, är detta en bostad som verkligen har allt att erbjuda för den som söker det bästa av både lugn och puls i storstaden.

Välkommen på visning!