BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Dellensvägen 29

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 3.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trerummare om hela 70 kvm, unik i sin planlösning med egen ingång från gatan, såväl som via trapphuset och dessutom med ett fantastiskt läge på populära och lummiga Dellensvägen. Här bor du på en lugn återvändsgata precis intill Årstaskogens naturreservat och Årstavikens vatten.  

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande entré med plats för avhägning av ytterkläder och skor. I anslutning till hallen ligger en separat helkaklad wc med tvättställ samt lägenhetens pampiga och rymliga badrum med stort badkar i mitten och praktiskt med tvättmaskin (SMEG) och plats finns för förvaringsmöbel. Att det finns ett fönster som släpper in ljus som bidrar till vädringsmöjlighet är ett stort plus. Elburen golvvärme och handdukstork. Badrummet är varsamt renoverat (2014) med kakel och klinkers på golv. Vidare finns ett av lägenhets rymliga sovrum som ligger i ett rofyllt och lummigt läge mot innergården. Stort fönsterparti som bidrar till ett fint ljus. Här får du plats med både dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Garderober längst hela ena sidan ger en bra möjlighet till maximal förvaring. Det andra sovrummet ligger mot gatan och är rymligt. Plats för dubbelsäng, arbetshörna/ lekhörna finns utan att det känns trångt. Här finns även lägenhetens andra utgång ut mot Dellensvägen. Utanför fönstret har föreningen planterat buskar samt att det är en bit ut till gatan. Stort fönster och dörr gör att det här rummet är otroligt ljust. Köket utgör lägenhetens hjärta med öppen planlösning mot vardagsrum som lämpar sig ypperligt vid sociala tillställningar. Kök och vardagsrum vetter mot den mysiga innergården. Gott om plast för både soffhörna och matsalsbord. Trevligt med en kökö som bidrar till en öppen och social känsla. Köket renoverades 2014 och är från Ikea med vitvaror från SMEG. I hall och kök ligger klinkers med elburen golvvärme. Vardagsrummet är nymålat med parkett på golv. Alla fönster och radiatorer är ommålade 2024. Till lägenheten hör ett källarförråd som ligger på samma våning som lägenheten. Föreningen har en trevlig uteplats med utemöbler som medlemmarna kan nyttja. 

På Dellensvägen bor du både stads- och naturnära med en kort promenad till Södermalm/Hornstull. Årstaskogens naturreservat ligger precis utanför fönstret och med en kort promenad kommer du ner till vattnet. I Årstaskogen myllrar det av lummiga stigar där du kan strosa runt. Läget är optimalt för barnfamiljer med flera förskolor i närheten. Årstaskolan och internationella engelska skolan ligger på gångavstånd. 

Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik vid Årstavägen och tvärbanestation Årstaberg med regelbunden trafik till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer samt Årstabergs pendeltågsstation. Med cykel tar man sig till Söder på ca 10 minuter och till centralen på ca 30 min.   På Årsta torg, det charmiga 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren.     

Varmt välkommen på visning!