BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Thorildsplan

Nicandervägen 7

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • 3.420.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett charmigt och ljust boende på lugn adress vid populära Thorildsplan. Här bor du i attraktiva, lugna kvarter med närhet till både stadspuls, grönska och utmärkta kommunikationer runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner vi vackra ytskikt och ursprungsdetaljer med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp i ett öppet genomgångsläge.

Rymligt vardagsrum med goda sällskapsytor, stora fönsterpartier och plats för soffgrupp samt matplats. Ett öppet och modernt kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Utrustat med allt du kan tänkas behöva i form av ugn med spis och fläkt samt kyl och frys. Fulländad komfort i form av integrerad diskmaskin.

Vidare finner vi ett rogivande sovrum med gott om inbyggd förvaring samt plats för en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Trendmedveten färgsättning och underbar grönska utanför fönstret. Kaklat badrum i ljusa färger med badkar som enkelt kan bytas ut till tvättmaskin och duschhörna. Hallen är rymlig med gott om plats för avhängning och förvaring.

Stabil och välskött förening med solid ekonomi. Föreningen äger marken och har genomfört många stora renoveringar. Man förfogar över förråd till alla lägenheter, en fräsch och välutrustad tvättstuga samt flertalet barnvagns- och cykelförråd. Som kronan på verket förfogar man över en underbar uteplats med grill och sittgrupp som är mycket uppskattad.

Varmt välkommen på visning! Vid eventuella frågor eller funderingar ringer eller mailar du till ansvarig mäklare. Fredrik Wolffelt - 073-405 11 11 / fredrik@bosthlm.se

- Populär adress vid gemytliga Thorildsplan
- Nyrenoverat kök med lyxiga materialval
- Charmig tvåa med optimal planlösning
- Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Högst upp i huset
- Luftig och välplanerad
- Välskött och stabil förening
- Underbar grönska och stadspuls i symbios
- Promenadavstånd till city
- Härliga promenad/joggingstråk runt hela Kungsholmen
- Utmärkta kommunikationer