BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Nybodaringen 45, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 2.495.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Uppe på mysiga Nybodahöjden strax utanför tullarna finner ni denna smakfulla 2:a i högt och ostört läge med fri utsikt. Här får man kvalitéer som ger känslan av att bo i ett eget arkitektritat hus lugnt belägen mot lummig skog och parkmiljö. Bostaden ligger citynära men mitt i naturidyllen med ostört läge på lugn återvändsgata. Här möts man av optimalt planerade ytor med stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar utsikt över grönskade omgivningarna.

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout med stora sociala ytorna i öppen planlösning och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och access till klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Lättillgängliga rum ihop med generösa fönsterpartier skapar en ljus och luftig atmosfär med fri utsikt och utan insyn. Bostaden är i genomgående gott skick med tilltalande och uppdaterat kök, nymålade väggar med sobra färgval och ny vackra golv. Allt stilfullt utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

Nybodahöjden har en fin placering högt ovanför Årstaviken och Liljeholmskajen och är ett eftertraktat och lugnt område, känt för sin vackra, genomtänkta arkitektur, beläget som en avskild småstadsidyll med gröna gårdar med fruktträd, smala allégator och naturmark endast ca 1 km från Södermalms puls och med tio minuters promenad från Liljeholmen. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg på gångavstånd samt även shopping i Liljeholmens galleria med ett 90-tal butiker, innerstan på promenadavstånd samt populära badbryggan och de välrenommerade restaurangerna vid Liljeholmskajen. Närområdet är även perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!