BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Karaffgatan 4, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 7.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med magiskt läge på torget ligger denna fulländade 3:a med underbar sjöutsikt. Här bor man med härligt gavelläge med stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och hänförande utsikt över Mälaren och fri utsikt över torget. Härtill finns även en rymlig balkong med bästa solläge som man med fördel kan njuta av båttrafiken eller pulsen på torget. Garageplats i huset med hiss direkt till våningsplanet. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning och härliga fönsterpartier. Två rymliga sovrum och en stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Kök och badrum har smakfulla tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. På Karaffgatan  har man närhet till det mesta. Rakt över torget ligger Hemköp med postombud och bakom hörnet finns både gym och konditori. Inom kort avstånd finner ni kommunikationer, service samt flera förskolor, skolor och populära parker. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. Nu har även den efterlängtade restaurangen 3Sixty öppnat i kajen som erbjuder underbar panoramautsikt över Stockholm. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och optimala förvaringsytor via en inbyggd dubbelgarderob med spegel skjutdörrar som rymmer alla ytterkläder. På andra sidan ligger en rymlig walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. 

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor och förvaringsytor. Köksutrustningen består av induktionshäll, kyl/frys, inbyggd varmlufts- och microvågsugn samt integrerad diskmaskin, allt smakfullt i vitt och påkostat. Här finns matplats för det stora sällskapet att njuta den underbara sjöutsikten. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster i gavelläge som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen. 

Balkong  - Magisk sjöutsikt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen ligger i soligt söderläge och erbjuder underbar sjökontakt med fri utsikt över torget med Södermalms takåsar i bakgrunden. Balkongen har öppningsbara glaspartier som med fördel gör att den kan nyttjas året om. 

Sovrum 1 - Stort och rogivande 
Stor sovrum i lugnt och ostört läge. Här finns plats för både dubbelsäng och extra garderober. 

Sovrum 2 - Lugnt och ostört läge
Rummet passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. 

Badrum – Smakfullt påkostat
Praktiskt i anslutning till sovrummen ligger ett smakfullt badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, vägghängd torkställning, spegelskåp samt dusch med skjutbara glasväggar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför.