BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Axbergsgränd 29

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 1.645.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En charmig lägenhet med funkisdetaljer. Stor balkong med eftermiddag/kvällssol och härlig grönska. Välplanerad planlösning med fina pasteller och genomgående parkettgolv av ek. Fantastisk förening med låg belåning.

Brf Axberget är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 141 bostadslägenheter varav 11 är hyresrätter med så kallade "dolda tillgångar" som successivt säljs av vid tillfälle.

Och så läget! I Hagsätra bor man i en välkomnande och lummig del av staden som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda. Området omkring är skogigt, lummigt och kuperat. Alldeles intill ligger fina promenadstråk och sjön Magelungen som ger en härlig naturnära känsla.

Varmt välkommen till Axbergsgränd 29!

- Fina pasteller med välbevarade detaljer.
- Den bästa föreningen i området (A).
- Föreningen har en låg belåningsgrad på endast ca 4 870 kr/kvm, och har amorterat bort 6 miljoner av föreningens skuld (2022).
- Låg avgift (värme, vatten, bredband (250/250), TV (grundutbud) och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften).
- Funkisdetaljer.
- Genomgående parkettgolv av ek.
- Källarförråd samt matförråd.
- Ett stenkast från Hagsätra Centrum med dess kommunikation och serviceutbud.
- Fräscht och rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Stort badrum.
- Lättmöblerade rum.
- Välplanerad planlösning.
- Rikligt med plats för förvaring.
- Stambytt 1995/1996.
- Vacker innergård med grillplats att nyttja.
- Föreningen disponerar även 54 garageplatser (ca 500 kr) och 44 parkeringsplatser samt gratis 7-dygnsparkering.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel- och barnvagnsförråd.
- Fantastiska naturnära områden som Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina fina motionsspår. Finns även massor med lekparker och barnens djur på 4H-gården i Bandängen, bara en bit ner för Högdalens centrum, samt utegym.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via klädkammare, inbyggda garderober och avhängning. Målade väggar och parkettgolv av ek. Belysning via taklampa.

Vardagsrum – Ljust och med fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt med grönska. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Här kommer man även ut till lägenhetens stora charmiga balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Målade väggar och parkettgolv av ek. Belysning via taklampa.

Här har man Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö

sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen, som har sol på eftermiddagen, finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av grönska och det fina vädret.

Kök – Stilrent, funktionellt och med välbevarade originaldetaljer
Stort kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring via köksluckor och praktiska arbetsytor med vitt kakel som stänkskydd ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis/spisfläkt, ugn, diskmaskin samt tvättmaskin. Köket har matplatsdel för ca 4-6 personer. Trevligt ljus- och luftinsläpp via fönsterparti. Målade väggar och parkettgolv av ek. Belysning via taklampa.

Sovrum – Stort med perfekt förvaring
Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp via ett stort fönsterparti. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter som rymmer rikligt med kläder via garderober och skåp.

Badrum & WC
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt badrum med helkaklade väggar. Badrumsutrustningen består av dusch med draperi, wc, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Trevligt ljus- och luftinsläpp via fönsterparti. Golvet består av badrumsmatta och belysning via taklampa.

Övrigt
Källarförråd på ca 2-3 kvm samt matförråd finns.