BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby - Skärmarbrink - Johanneshov

Nathorstvägen 27

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till en tvårumslägenhet med makalöst ljusinsläpp och njutbar balkong! Balkongen har sydvästläge badar i solsken från 11-snåret till sena kvällen, solläget ger optimala odlingsmöjligheter, men att sitta och njuta med något gott att dricka är också oslagbart. Himlen blir din närmsta granne då du bor högst upp i huset. Klicka på videosymbolen för film och intalad fakta om så önskas, snabbt & informativt!

Utsikten över takåsarna & trädens kronor bortåt Det är ett välplanerat genomgående boende med stora fönster, genomgående ekparkett och en generös takhöjd erbjuds. Den smart planerade bostaden stoltserar med ett rymligt vardagsrum med plats för soffa och matbord samt övrigt möblemang. Sovrummet inhyser idag en 180-säng, sängen kan även placeras åt andra hållet och då ryms övrigt möblemang utan ansträngning. Köket är stilrent vitt med goda förvaring. De rejäla ekbänkskvorna bryter av snyggt till kaklet och de vita luckorna. Fullstor maskinpark såsom diskmaskin och micro placerad i smidig arbetshöjd. Här finns gott om plats för kökets attiraljer, att laga mat här med fönstret öppet och få härlig utsikt äro få förunnat. Badrummet är fräscht och ljust med vitt kakel samt grått klinker. Lägg märke till att fönster finns för vädring. Praktisk hall med garderober löser din förvaring. Säkerhetsdörr äro installerad och förråd finnes på källarplan.

I närområdet kring Gullmarsplan och Globen finner du det mesta du behöver. Närhet till grönska har du genom Årstaskogen som erbjuder härliga promenadstråk och löpslingor. Även Nackareservatet ligger inom räckhåll. Tunnelbanan vid Skärmarbrink har finns två linjer. Vid Gullmarsplan finns även bussterminal och tvärbana. För den bilburne är Nynäsvägen & E4:an lätta att nå. Från Skärmarbrink har man nära till det mesta såsom Årstavikens njutbara promenader/bad, vandringsleder och härliga strövområden i Nackareservatet samt sport och stora nöjesevenemang.

På andra sidan Skanstullsbron, endast ca 10 minuters promenad bort, ligger närmsta grannen Södermalm. På Södermalm finns det mängder av restaurangerna, caféer och delikatessbutiker som mättar den mest kräsne gourmanden. Här bjuds man även på fantastisk shopping.
På kort avstånd ligger Globen Shopping med välbesökta Tele2 Arena som har 12 000 kvm restauranger och nöjen. Här finns även bra utbud av närservice som livsmedelsbutiker, vårdcentral, och systembolag. Slakthusområdet har bytt från att vara just ett slakthusområde till ett skönt ställe där restauranger, barer, uteställen och bostäder & kontor knyts samman på ett grymt sätt.