BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkeshov / Bromma

Bårdgränd 9

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.220.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Bårdgränds lugna och naturnära oas, där denna väldesignade etta öppnar sina dörrar för dig. Upptäck den perfekta harmonin mellan praktiskt utrymme och modern elegans.

Stig in i den öppna planlösningen där vardagsrum och kök smälter samman, vilket skapar en mångsidig plats för både avkoppling och underhållning. Här finns gott om utrymme för matplats och en bekväm soffhörna. Det finns även utrymme att integrera en stor säng om så önskas. Badrummet är nyligen renoverat och köket uppgraderat med moderna bekvämligheter som diskmaskin och generösa arbetsytor, perfekt för att imponera på gäster med kulinariska färdigheter.
Det ljusa och luftiga interiöret, ackompanjerat av stora fönster, ramar in den fantastiska utsikten och ger en känsla av avskildhet. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i källarförrådet, vilket gör det lätt att hålla ordning och reda.

Denna pärla erbjuder inte bara en fantastisk bostad, utan också närhet till Brommaplan med dess utmärkta kommunikation och service. Tillsammans med en stabil förening och en sund ekonomi är detta en möjlighet som inte bör missas. Så varför vänta? Ta steget in i din drömbostad idag!