BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Erik Segersälls väg 11, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna att förälskas i denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i hjärtat av pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flertalet fönster i hörnläge som låter dagsljuset flöda in fritt. Vacker utsikt över grönska och takåsar samt en generös takhöjd om ca 2,7 meter.

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Här finns vackert slipad ekparkett som behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja och väggar målade i ljusa sobra färger. Vidare erbjuds ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum, se även den alternativa planlösningen för möjlig trea. Modernt kök med goda arbetsytor på bänkskiva i grekisk marmor från Public Studio, köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn och kombinerad kyl/frys. Förberett med el till microvågsugn i ett av köksskåpen om man önskar. Sovrum i generös storlek med plats för både dubbelsäng och skrivbord. Helkaklat badrum med takdusch. Hallen har gott om förvaring, klinker på golvet och säkerhetsdörr.

Här bor ni i en stabil förening som äger marken. Föreningen har 1 hyresrätt kvar som kommer kunna säljas i framtiden. Under 2023 amorterade föreningen 2 300 000 kr på sina lån. Dessutom har föreningen tre lokaler som ger mycket goda intäkter. I källarplan finns gemensam tvättstuga och på gården finns sittplatser och grillmöjlighet under sommartid.

Alldeles runt hörnet från bostaden finns Aspuddens charmiga kvarter med tunnelbanan och områdets stora utbud av restauranger, butiker, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad nås även Vinterviken med vackra promenadstråk längs med Mälaren. Här finns även klippbad, populära bastun med panoramavy utmed vattnet STHLM Sauna, gratis paddelbanor och utegym.