BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Minneberg / Bromma

Svartviksslingan 19

  • 1 rum och kök
  • 41.5 kvm
  • 2.390.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Upptäck denna underbara lägenhet som kombinerar ett oslagbart Mälarnära läge med alla bekvämligheter du kan önska. Belägen högst upp i huset får du njuta av ett generöst ljusinsläpp från flera fönsterpartier, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Det rymliga köket har gott om plats för en diskmaskin och är utformat för att vara både funktionellt och stilrent. Sällskapsrummet erbjuder en naturlig yta för sociala sammankomster och möjligheten att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. För dig som önskar extra flexibilitet finns möjligheten att göra om lägenheten till en tvåa.

Här bor du med närhet till härliga promenadstråk och badplatser längs Mälarens vatten. Området har en nyrenoverad och välsorterad livsmedelsbutik som gör vardagen smidig. Minnebergs samfällighet erbjuder ett rikt föreningsliv med båtklubb, motionsgrupper, yoga och mycket mer.

Alviks Torg, med fantastiska kommunikationer som T-bana, tvärbana och bussar, ligger bara några minuter bort. Härifrån tar du dig enkelt och snabbt till Stockholms centrala delar.
Lägenheten ligger i den välskötta Brf Svartvik med låg belåning och friköpt tomt. Här är det bara att flytta in och börja trivas.

Varmt välkomna på visning!