BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 131, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp med balkong i sydväst!
Välplanerad och yteffektiv 3:a om 58 kvadrat i ett modernt hus med hiss! Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med nära avstånd till grönområde och Årstaviken, cirka 5-10 minuters promenad till Årstabergs pendeltågsstation och Årsta torg. Utöver detta finns dessutom buss utanför porten som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande entré med gott om plats för ytterkläder och skor. Ekparkettgolv och ljust målade väggar. Säkerhetsdörr. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt matplats för 6-8 personer intill stort fönsterparti i anslutning till kök. Köket är modernt med trevligt fönster ovan bänkytan som släpper in ljus. Den maskinella utrustningen  består av spis, micro, kyl/frys och diskmaskin. Bra förvaring i skåp och god arbetsyta på arbetsbänk. Lägenheten erbjuder två sovrum där det stora rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare inredd med Elfa-inredning. Från det stora sovrummet nås även bostadens balkong som ligger i sydväst. Ytterligare ett bra sovrum i andra delen av bostaden som passar perfekt för barn-, gäst- eller arbetsrum. Snyggt renoverat badrum (2018) med tvättmaskin. Till bostaden finns ett rymligt vindsförråd om ca. 5-6 kvm. 

Brf Tavelsjön stod klart för inflyttning 2005 och är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger sin mark, således ingen tomträttsavgäld, vilket är ovanligt i Årsta. I huset finns barnvagns- och cykelförråd samt uppställningsplats för cyklar utomhus. Gemensam tvättstuga finns i föreningen. 

- Balkong i sydväst
- Stora fönsterpartier och härliga ljusflöden
- Kök i öppen planlösning mot matplats
- Renoverat badrum
- Brf äger marken
- Bra förvaring i klädkammare
- Vindsförråd
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Optimala kommunikationer och promenadavstånd till Årsta torg

En mycket trevlig trea du inte får missa - Varmt välkommen på visning!