BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Thunströms Väg 20

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 2.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och modern 2:a i toppskick om 47 kvm med en stor trevlig uteplats alldeles invid Svindersviken! Bli först att flytta in i denna helt nyproducerade bostad som har ett optimalt läge på expansiva och eftertraktade Kvarnholmen.

Bostaden är belägen på Kvarnholmens soliga södra sida. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. För dig som bara behöver bil ibland erbjuds bilpool som smidigt bokas via app, p-plats med laddstolpe finns placerad precis utanför fastigheten. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge och rekreation.

Hall

När man kliver in i bostaden välkomnas man av en rymlig hall med goda avhängningsytor och även plats för avlastningsbord. Från hallen nås en stor klädkammare. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket och bjuder på flera stora fönster med bra ljusinsläpp. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som större matplats. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Kök

Stilrent kök med vita luckor från Vedum och bänkskiva i ljus laminat. Generöst med förvaring och goda arbetsytor. Toppmodern köksutrustning från SIEMENS som består av kyl/frys i vitt, helintegrerad diskmaskin, ugn, inbyggd mikro samt induktionshäll. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Uteplats

Från köket når man bostadens stora, härliga uteplats som ligger i sydost mot föreningens lugna och trivsamma innergård. En fantastisk oas som rymmer en stor lounge-grupp/utemöbler, grill, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning.

Sovrum

Sovrummet är väl tilltaget med plats för en större dubbelsäng, bra med förvaring i form av vita inbyggda garderober med skjutdörrar samt plats för övrig möblering. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

Badrummet är fräscht och snyggt inrett i fint klinker i beige kulör och kakel i vit kulör. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanför samt praktiskt väggskåp.

Förråd

Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd.

Bilparkering

Garage nås direkt via hiss utanför bostaden. En plats för poolbil finns på gården. Det finns även parkeringsmöjligheter längs med gatan på Tre Kronors Väg.

Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solhatten/

SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT!

Med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne har expansiva Kvarnholmen snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia. Detta är ett förstklassigt boende för dig som önskar att leva och bo nära citypulsen i centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård. Ett stenkast från lägenheten har du Kvarnholmens uppskattade närcentrum med en välsorterad COOP butik, Delselius kvartersbageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, gym, caféer och restauranger. Här finns även goda bussförbindelser in till Slussen på drygt 10 minuter.

Välkommen till ett hem att trivas i!