BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Pastellvägen 11, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.980.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset på våning 6/7 med fantastisk utsikt från alla fönster!
Varmt välkommen till denna väldisponerade och otroligt ljusa gaveltvåa belägen högt upp i huset på våning 6/7. Populär adress med fördelaktigt läge med närhet till kommunikationer, natur och Globen shoppingcenter. Stabil förening med låg belåning på 2133 kr/ kvm och äger marken. Föreningen har en takterrass med magisk utsikt för medlemmarna att utnyttja. Missa inte denna pärla! 

När du kliver in genom dörren möts du av en trevlig och välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. Stengolv ända in till köket med golvvärme. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt goda förvaringsmöjligheter i originalgarderober med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad. I anslutning till hallen ligger lägenhets badrum med dusch med vikbara glasväggar, wc, uppvärmd handdukstork och handfat med tillhörande spegelskåp. Förberett för tvättmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig och social atmosfär. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa, tv-möbel och övrig möblering. Snyggt kök som är fullt maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, gasspis med tillhörande ugn och fläkt. Invid köket finns naturlig matplatsdel för sällskap om ca 4-6 personer utan att det känns trångt. Vidare når du sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Här finns en rymlig garderob för goda förvaringsmöjligheter. Utgång till den härliga balkongen i högt läge med fantastisk utsikt över takåsar och trädtopper. Här kan du njuta av sol från tidig morgon och fram till efter lunch. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd och källarförråd. 

- Balkong med magisk utsikt 
- Gavelläge
- Förening äger marken
- Fastighet med hiss
- Stora fönsterpartier
- Snyggt kök 
- Goda förvaringsmöjligheter
- Stambytt badrum
- Vindsförråd och källarförråd
- Nära naturen och promenad/joggingstråk 
- Närhet till T-bana
- Kort promenad till Globen och Gullmarsplan

På Pastellvägen 11 bor du på en populär adress i en stabil bostadsrättsförening som har koll på finanserna. Området ligger ett stenkast från Globens -shopping med dess utbud av service, restauranger och butiker. Närhet till både Globens- och Blåsuts T-banestation som tar dig till City på bara några minuter. För dig som uppskattar naturen har du Nackareservatet, Nytorps gärde och Årstaviken i närheten. 

Varmt välkommen på visning!