BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Katarina Bangata 69, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

 

Välkommen till Katarina Bangata 69, där denna optimalt planerade etta med nyligen renoverade ytskikt. 

Stig in i denna charmiga etta där varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla rätt. Här bor du med fönstren mot den grönskande innergården. Här har det även funnits bygglov för balkong tidigare. På golvet ligger ett vackert parkettgolv som är nyligen inlagt och genomgående. Stort vardagsrum med naturlig planering för både sänglösning, soffhörna samt matplats. Köket går i vit inredning utrustat med spis och kyl/frys, diskmaskin, microvågsugn, över kylen finns även ett skafferi. Stilrent helkaklat badrum med wc, dusch, handdukstork samt tvättmaskin. Hallen är rymlig och har god plats för avhängning.

Beläget i ett lugnt kvarter intill den vackra Vitabergsparken erbjuder denna bostad en fridfull tillflyktsort i det genuina och mysiga området Sofia. Här har du närheten till både vatten och grönska, vilket inbjuder till avkopplande promenader och naturnära upplevelser. Trots den lugna miljön är det endast en kort promenad till det livfulla Nytorget och Södermalms breda utbud av restauranger, kaféer och nöjesliv, där det alltid finns något nytt att upptäcka och utforska.

Denna bostad är en del av en av Södermalms mest välskötta föreningar, känd för sin stabila ekonomi och låga lånen om cirka 700 kr per kvadratmeter. Föreningen äger marken och har tillgång till 10 hyresrätter som utgör en extra förmån för medlemmarna. Dessutom kan föreningen stoltsera med hela 150 garageplatser, vilket ger de boende bekvämlighet och trygghet när det gäller parkering.

Under de senaste tre åren har föreningen haft en så pass god ekonomi att man kunnat erbjuda medlemmarna en avgiftsfrimånad.

Denna lägenhet kombinerar hög standard med en fantastisk livsstil i ett av Södermalms mest eftertraktade områden. Med sin perfekta balans mellan modern komfort och närhet till både natur och stadsliv erbjuder denna bostad det bästa av två världar – lugnet och pulsen i storstaden.