BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby - Enskede

Bandhagsvägen 23/Skoghallsvägen 8

  • 11 rum och kök
  • 177 kvm
  • 10.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Bandhagsvägen 23, ett rymligt hus beläget på en trivsam gata nära ett litet skogsparti och med tunnelbanan bara en kort promenad bort! Med sina generösa 292 kvadratmeter, varav 177 kvadratmeter är boarea, fördelade över tre plan, erbjuder detta hus gott om plats för familjen att växa och trivas. Har tidigare disponerats som tre enskilda lägenheter, vilket visar vilken fantastisk kapacitet och flexibilitet huset har. Med inte mindre än tre vardagsrum, 7 sovrum och två kök finns det utrymme för olika boendealternativ eller möjligheten att hyra ut delar av huset för extra intäkter. Fastigheten har stor renoveringspotential, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem efter dina egna önskemål och behov. Med kärlek och omsorg kan detta hus bli ett fantastiskt hem där du och din familj kan skapa minnen för livet!

På entréplan möts du av en stor, välkomnande hall som leder vidare in i huset. Här finns två rymliga sovrum, perfekta för familj eller gäster. Allrummet är både stort och hemtrevligt, med en öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar. Köket är välutrustat och funktionellt, idealiskt för vardagsmatlagning. På detta plan finns även ett badrum för bekvämlighet. För de praktiska behoven finns en tvättstuga och en klädkammare/verkstad som erbjuder gott om förvaringsutrymme.

På övervåningen möts du av ett rymligt vardagsrum med en inbjudande öppen spis och vacker fiskbensparkett. Här finns även en charmig matplats med direkt utgång till en härlig terrass, perfekt för utomhusmiddagar och avkopplande stunder under soliga dagar. Det öppna och luftiga köket, som är byggt i vinkel, har plats för ett frukostbord för 4-6 personer och erbjuder en trevlig atmosfär för morgonstunder och familjefrukostar.

Trappan leder dig upp till plan 3 där du finner fyra mysiga sovrum och ett extra vardagsrum med öppen spis och balkong. Möjligheten att tänka baklänges finns naturligtvis för den som önskar, med tanke på rummets generösa storlek som ger flexibilitet i möbleringen. Bekvämt med badrum även på detta plan.

På denna hörntomt, som omfattar 942 kvadratmeter, breder en generös plan gräsmatta ut sig. Med sin rymliga yta och fördelaktiga läge erbjuder tomten gott om plats för en mängd olika aktiviteter och möjligheter till trädgårdsarbete. Hörnläget ger en extra dimension av privatliv och utrymme att njuta av utelivet. Det är den perfekta platsen för familjen att utforska och skapa minnen tillsammans. Du kan ledigt parkera två bilar på uppfarten, men bara en bil under carporten.

Huset ligger nära Vivstavarvsparken, där det finns möjlighet för barnen att stanna till och plaska efter förskolan. Dessutom finns det roliga aktiviteter som att åka linbana och leka i klätterställningen som barnen brukar uppskatta. Varmt välkomna på visning!