BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Nybodaringen 93

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • 5.795.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Uppe på mysiga Nybodahöjden strax utanför tullarna finner ni denna välplanerade fyra. Här får man kvalitéer som ger känslan av att bo i ett eget arkitektritat hus lugnt belägen mot lummig skog och parkmiljö. Bostaden ligger citynära men mitt i naturidyllen med ostört läge på lugn återvändsgata. Här möts man av perfekt planerade ytor med både gavelläge och stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar utsikt över grönskade omgivningarna med stans takåsar i bakgrunden. Härtill finns en rogivande uteplats i bästa solläge som rymmer både solsängar och loungemöbler.

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de tre sovrummen mot lugnt läge. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns även välutrustat badrum med separat tvättstuga. Bostaden är i toppskick  med tilltalande kök med påkostade materialval, nymålade väggar med sobra färgval och vackra ekparkettsgolv. Allt stilfullt utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

Föreningen har enligt årsredovisning 2023 en låg skuldsättning på endast 6 248 kr/kvm boarea och de gör årligen amorteringar på sina långfristiga lån. Föreningen uppvisar ett positivt resultat.

Som köpare av bostaden har man även möjlighet att ta över parkeringsplatsen som ligger precis utanför porten. Kostnad  700 kr/mån.

Nybodahöjden har en fin placering högt ovanför Årstaviken och Liljeholmskajen och är ett eftertraktat och lugnt område, känt för sin vackra, genomtänkta arkitektur, beläget som en avskild småstadsidyll med gröna gårdar med fruktträd, smala allégator och naturmark endast ca 1 km från Södermalms puls och med tio minuters promenad från Liljeholmen. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg på gångavstånd samt även shopping i Liljeholmens galleria med ett 90-tal butiker, innerstan på promenadavstånd samt populära badbryggan och de välrenommerade restaurangerna vid Liljeholmskajen. Närområdet är även perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!