BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 49, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa belägen på två trappor. Lägenheten är ytterst smakfullt renoverad med fina färgsättningar och vackert originalgolv i vardagsrummet.

Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén samt rymlig klädkammare. Stilrent renoverat kök från 2021 med snygg köksinredning och dekorativa beslag. Här finns gott om plats för arbetsytor och genomtänkt förvaring. Maskinellt utrustat med integrerad kyl och frys, induktionshäll med tillhörande ugn, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Köket erbjuder matplats intill fönstret för sällskap om ca 4-6 personer. Stort och lättmöblerat vardagsrum med vackra originaldetaljer såsom vackert parkettgolv och fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och kontorshörna om så önskas. Bostadens genomgående planlösningen, med fönster i motsatta väderstreck, ger en ljus och luftig känsla.

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Från sovrummet så når man den generösa balkongen i skönt sydvästläge med sol hela dagen. Balkongen har en slående utsikt över den lummiga innergården i helt insynsskyddat läge för lata dagar. Fräscht badrum med vita kaklade väggar och ett matchande klinkergolv. I badrummet finns dusch, tvättmaskin, handfat med kommod, badrumsskåp samt ett fönster. Här nås kommunikationer såsom buss och tvärbanan utanför knuten. Ett stenkast bort breder Årstaviken ut sig med sina fina promenadstråk. Matbutiker och Årsta torg ligger inom kort gångavstånd.


- Inbjudande känsla
- Stort kök med matplats
- Högt upp
- Sovrum och vardagsrum målades om 2023
- Bevarat original
- Balkong i fint sydvästläge mot lummig innergård
- Gedigen bostadsrättsförening med låg belåning
- Två källarförråd
- Mycket populär adress

Allmänt om Siljansvägen
På Siljansvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.