BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lilla Essingen

Luxgatan 11

  • 1 rum och kök
  • 31.5 kvm
  • 3.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna smakfulla och optimalt planerade lägenhet med en stor och solig balkong med första parkett mot Mälarens vatten och Luxparken. 
Här bor du i en stabil och lågt belånad förening (2 033 kr/kvm) med låga avgifter och renoverad fastighet, och med bästa läget på ön.

* Belägen på öns "gräddhylla"
* Stor balkong i soligt sydvästläge med fösta parkett mot Mälaren
* Yteffektiv och optimalt planerad
* Ljus bostad med vackra originaldetaljer så som fiskbensparkett och plankgolv
* Högt läge med fönster mot grönska och vatten
* Gott om förvaring i klädkammare
* Stambytt och helkaklat badrum
* Första parkett mot vattnet med en gemensam uteplats och omskött trädgård
* Förening med låg belåning, renoverad fastighet och låga avgifter

Välkomna till denna fina 1rok om 31,5 kvm i en av Lilla Essingens populäraste föreningar som är stabiliteten själv & har mycket god ekonomi! Lägenheten är väldisponerad där varje kvadratmeter nyttjas effektivt. Balkongen är väl tilltagen och gör denna lägenhet till en verklig pärla. I detta boende möts du av charmiga detaljer såsom parkettgolv, marmorfönsterbänkar & stora fönsterpartier med sjöutsikt.

Bostaden bjuder allrum med plats för soffa och liten matplats vid fönstret, plats för säng, balkong av större slag, kök med dismaskin, helkaklat och stambytt badrum och en välkomnande hall. Det finnes även två originalgarderober med förvaring upp till full takhöjd samt vindsförråd finns likaså. Säkerhetsdörr är installerad.

Föreningen Kylskåpet 3 har låg belåning och deras hus i i mycket gott skick. Lån per kvm uppgår till ca 2 033 kr. Föreningens gemensamma uteplats har en av Lilla Essingens mest underbara läge. Här blir grillkvällarna något verkligt extra med utsikt över Luxparken, Mälaren och mer därtill!

Bo på en populär adress i området med närhet till allt man kan önska. Utanför porten är det bara några meter till närmsta badplats, buss och matbutik. Lugnt och trivsamt område med närhet till flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer.

För vidare frågor om bostaden, föreningen eller Lilla Essingen som område så tveka inte att höra av Er till öns lokala mäklare!


Erica Holmberg, 0708-42 49 99