BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Högbergsgatan 81, vind

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 8.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna drömlägenhet belägen på en av Södermalms bästa adresser, ett stenkast från populära Mariatorget! Detta är ett boende utöver det vanliga och passar den som önskar social och öppen planlösning med himlen och takåsarna som närmsta granne! Karaktär med synliga takbjälkar, murstock, braskamin, takfönster i badrummet och inbyggd dagbädd invid de djupa takkuporna gör hemmet unikt och extra lätt att trivas i. Huset har även en underbar innergård som blommar upp på sommaren. Detta är helt klart ett boende för den kräsne!

Väl inne i lägenheten möts du av en välkomnande hall där vindsvåningen öppnar upp sig. Här finns gott om förvaring i garderob samt platsbyggd hylla. Vidare in i lägenheten finner du ett otroligt ljusinsläpp och vacker vindskaraktär. Lägenhetens mittpunkt är vardagsrummet tillsammans med den delvis öppna planlösningen mot köket. Här kan hela familjen tillsammans med vänner samlas för filmkväll eller varför inte en stor middagsbjudning invid fönstret i köket? Köket är otroligt hemtrevligt med gott om förvaring bakom ljusa skåpsluckor samt generöst med arbetsyta i form av bänkskiva i trä.

Ni finner två praktiska och mysiga sovrum i anslutning till varandra. Master bedroom är stort och luftigt med platsbyggd garderob och gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, samt övrigt möblemang. Idag används detta som barnrum som skapar generöst med lekyta till barnen. Här finner ni även gott om förvaring i kattvinden och bakom garderoben finns extra förvaringsutrymme. Från detta sovrum nås lägenhetens andra sovrum. Detta rum används idag som vuxenrum men passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Det får plats en dubbelsäng utan några problem! Rummet nås från både vardagsrummet och master bedroom. 

Badrummet är helt fantastiskt med takfönster där du badar under stjärnhimlen och takbjälkar. Ljus inredning med vitkaklade väggar och golvet är vitt mosaikklinker med värme. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk för vardagskomforten. Wc, handfat och dubbel handdukstork.

Sammantaget är detta en charmig och unik vindsvåning med allt som man kan önska sig. Detta boende är skapat för att bo länge och för den kräsne. Ni bor invid populära Mariatorget med dess stora utbud av restauranger, barer, caféer och butiker. 

Missa inte denna visning!