BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Hallebergsvägen 18, 3/3tr

  • 5 rum och kök
  • 108 kvm
  • 7.850.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällsynt tillfälle att förvärva en av få 5-rummare som finns i Traneberg - hjärtligt välkomna till denna perfekt planerade 108kvm som stoltserar med det mesta och det bästa:

* Högst upp, 3/3tr, i helt skyddat läge med strålande ljusinsläpp till vardera rum tack vare den genomgående planlösningen
* 4st väl tilltagna sovrum som utan problem rymmer den större familjen!
* Nyrenoverat kök i lyxig tappning med optimala arbetsytor, gott om förvaring, all nödvändig maskinell utrustning och naturlig plats för matdel
* Mysigt vardagsrum med gott om plats för allehanda möblemang, öppen spis och utgång till den första balkongen
* Lyxigt master bedroom med helväggsgarderob, öppen spis och egen balkong i direkt västerläge för solens bästa timmar
* Dubbla badrum, ett på vardera plan, förenklar vardagen
* Alla bevarade detaljer som karakteriserar 30-talsbyggda Bromma; originalparkett, fönsternischerna och ca 2,7m i takhöjd
* Samtliga ytskikt och golv har målats resp slipats 2022 vilket ger en fin genomgående finish till hela bostaden
* Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten likväl som i tillhörande förråd
* Allt detta i lågt belånad BRF med många av de stora renoveringarna redan gjorda - perfekt tid att komma in i föreningen!
* Absolut närhet till Alviks Torgs breda kommunikationsutbud och allehanda service
* Nära härliga promenadstråk samt bad- och båtliv vid Mälaren

För vidare frågor om bostaden, föreningen eller Traneberg som område så tveka inte att höra av Er! Jag har själv länge bott på en av granngatorna och svarar mer än gärna på ev funderingar! Bästa hälsningar, Gustav - Tranebergs mest säljande mäklare 2018, 2019, 2020, 2021 & 2023

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök . Våningsplan 3/3, hiss finns ej. Lägenhetsnummer 4 & 6. Föreningen Brf Himmelsfärden.

Ekonomi

Pris 7.850.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 7 858 kr (Värme & V/A ingår). Andel i föreningen är 9.14652 %.

Driftskostnad

Totalt 600 kr/mån (7 200 kr/år) varav El 400 kr/mån, Försäkring 200 kr/mån. Schablonuträkning.

Lägenhetens nettoskuldsättning

473 603 kr

Brf Himmelsfärden är en äkta bostadsrättsförening från 2000 med 12 st lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även en hyresrättslokal.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1.313 kr. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 525 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.

Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i källaren, utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum samt en mangel. Det finns även barnvagns- och cykelförråd. Till lägenheten hör ett matkällarförråd och ett stort vindsförråd. Föreningen är ansluten till TV och bredband via Tele2. Huset är förberett för fiber in i varje lägenhet. Det är upp till varje hushåll att avgöra om man vill teckna avtal eller ej. Föreningen tillhandahar utemöbler som går att nyttja både på fram- och baksidan av huset. Det finns även samlingslokal och hobbyrum där man kan fixa lite allt möjligt. Vintertid finns två vallningsbänkar alla kan nyttja. Det finns två garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 865 kr/månad - det är i dagsläget kö till platserna.

Vänligen se årsredovisningen för övrig info samt alla genomförda renoveringar.