BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 10, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 109 kvm
  • 9.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Redan i trapphuset får man en bra känsla för huset, här råder ordning och reda. Hissen går ända upp till lägenheten och ner till garaget. När du stiger innanför den massiva säkerhetsdörren så välkomnas du av en rymlig hall och ljuset strömmar in genom den breda öppningen mot vardagsrummet. Det finns plats för hatthylla och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i form av platsbyggda garderober. Hallen pryds av vitoljat ekplankgolv från Tarkett som följer genomgående i hela lägenheten, dessa lades in nya för två år sen. Hela lägenheten värms upp med golvvärme som löper enhetligt genom rummen och väggarna är ommålade i de gemensamma utrymmena 2023. Alla lampknappar uppgraderades till Plejd för ett år sedan och är nu dimbara, uppkopplade via Wi-Fi och programmerbara.

Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som enkelt kan möbleras efter eget tycke och smak. Detta blir den givna samlingsplatsen med utrymme för både soffgrupp och sköna fåtöljer. Ljusinsläppet i detta rum är slående med stora fönsterpartier från golv till tak på båda sidor. Härifrån når du även den större av lägenhetens två balkonger som ligger mysigt mot innergården och har plats för både utemöbler, grill och planteringar. Köket är platsbyggt och väl genomtänkt in i minsta detalj med specialtillverkade enheter även detta från Kvänum, lika garderober i hall samt skåp i badrum. De grafitgråa detaljerna, mässingen och den fina Carraramarmorn är genomgående detaljer, gedigna och tidlösa materialval. Köksinredningen är byggd mot vägg och kompletteras med en köksö perfekt för avlastning och plats för umgänge.

Köket är fullutrustat med påkostade vitvaror från välkända Siemens – här finns induktionshäll, inbyggnadsugn och en köksfläkt. Matvarorna döljer du smidigt bakom en integrerad hel kyl och hel frys och disken löser den integrerade diskmaskinen. Ovanför bänkskivan sitter ett modernt stänkskydd i Carraramarmor. Njut av middagen intill fönsterpartiet där det finns en naturlig plats för ett matbord och västerläget gör att solen är ständigt är närvarande.

Samtliga tre sovrum har plats med dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. De två stora sovrummen har specialbeställda garderober från Kvänum som erbjuder mycket bra förvaring. Sovrum 1 & 2 har utgång till balkong. Master bedroom har egen mysig balkong med sjöglimt, perfekt för morgonkaffe i lugn och ro.

Lägenheten har även en väl tilltagen Walk-in-closet med plats för det mesta. Detta rum kan även användas som arbetsrum, barnrum eller utöka en del av den till dusch i anslutning till gäst wc.

Det stora badrummet har en känsla av lyx, utrustat med badkar och dusch bakom en snygg glasvägg, stilren kommod med ovanliggande handfat, stor spegel i liv med kaklet samt förvaring i inbyggda skåp. Tvättmaskin och torktumlare uppgraderades 2023 och täcks med arbetsbänk i Carraramarmor. Färgerna är stilrena och går i samma linje som köket. Golvet pryds av klinkerplattor med underliggande värmeslingor. I taket sitter infällda spotlights med dimmer som ger ett behagligt ljus.

Sist men inte minst en praktisk gäst wc, perfekt för den stora familjen. Här finns det golvvärme, handfat och wc och även möjlighet att installera en extra dusch (se alternativ planlösning).
 
Fastigheten Packhuset är ritat av arkitektkontoret Dinell Johansson och innefattar tre trappuppgångar som ligger på Sjöfartsgatan. Fasaden är klädd med aluminiumribbor och har även burspråk och balkonger.