BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 21, 1tr

  • 1.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • 3.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga bostad med stor terrassliknande balkong på drygt 10 kvm! Lägenheten har genomgått en omfattande renovering som startades med en totalrenovering år 2020. Sedan har det installerats eleganta svarta eluttag, lampknappar och dörrhandtag under 2021 för en modern touch och i januari 2024 målades hela bostaden om för att hålla den i toppskick.
 
När man passerat den gedigna, italienska säkerhetsdörren möts man av en öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter och ingång till en rymlig walk-in-closet där du får plats med allt du behöver. Det finns även ett externt förråd för extra förvaring. Från hallen når man även det stora och stilrena badrummet med kakel och klinker från Bricmate, elegant duschvägg och takdusch. Badrummet upprustades med en ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare från LG år 2022, som ger möjlighet att styra tvätten via Wi-Fi.
 
Vidare in till det öppna köket och vardagsrummet löper genomgående vitvaxad parkett som står i fin kontrast mot det mattsvarta köket. Integrerad kyl/frys och diskmaskin tillsammans med en elegant svart diskho från Franke bibehåller en stilren känsla. I den generösa köksön har man smart förvaring för både köksgeråd och en dedikerad vinhylla, samtidigt som den erbjuder sittplatser för flera och blir en given samlingspunkt vid middagsbjudningar. Den sociala planlösningen, de stora fönstren ut mot balkongen och den generösa takhöjden på drygt 260 cm ger lägenheten extra rymd.
 
Bakom den exklusiva industriglasväggen finns en rymlig sovalkov som erbjuder gott om plats för en bekväm dubbelsäng. Tillsammans med mörkläggningsgardinerna har man alla förutsättningar för en god natts sömn i lugn och ro.
 
Längs med hela lägenheten löper en stor terrassliknande balkong som vetter mot en lugn återvändsgränd med sol hela dagen, vilket ger en avkopplande och privat atmosfär utomhus. Och skulle man någon gång vilja lämna balkongen har man bara ett tiotal meter ner till vattnet och populära restaurang Göteborg, samt en mysig innergård bakom huset där bostadsrättsföreningen bjuder in till gemensam fika varje onsdag på sommaren. Någon minuts promenad bort har man såväl Hammarbybacken som Sickla Sjö för friluftsliv.
 
Hos Brf Strandkanten bor ni i en trygg förening med friköpt tomt. Det finns garage under huset där samtliga platser erbjuder laddmöjlighet och för den som föredrar att åka kollektivt finns både tvärbana och bussar nära och man har gångavstånd till Luma där hållplatsen för den nya tunnelbanan byggs.
 
Med alla dessa moderna bekvämligheter och omsorgsfulla uppdateringar är detta en bostad som är redo att välkomna sina nya ägare med stil och komfort!