BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby Slott - Älvsjö

Vibyholmsvägen 16

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Vänligen kontakta mäklaren för visning! Nyrenoverat och påkostat kök och badrum! En riktigt underbar och välplanerad 3:a om 68 kvm väntar här. Bostaden har många fina detaljer såsom en sober färgsättning, vacker originalparkett i vardagsrum och fönsterbrädor i sten. Sociala ytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås balkongen som stoltserar med ett trevligt sydvästläge, sol under eftermiddag och kväll. Perfekt lägenhet för familjen eller för de som gillar att ha gäster över.

Lugnt och fint område med mycket grönska. Vackra Örby Slottspark ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter samt promenad och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Belägen i stor gammal HSB-förening. Mycket välskött med låg belåning och där man äger marken.

Hall
Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder samt förvaring i inbyggda garderober. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över hela tre förråd som är belägna i samma port (matförråd/linneförråd/vanligt källarförråd).

Kök och vardagsrum
Det fina köket är hjärtat i lägenheten, mycket smakfullt renoverat med vita strama köksluckor, mörka beslag och en bänkskiva i granitkeramik. Mycket bra arbetsytor har man också. Maskinell utrustning i form av inbyggnadsugn, induktionshäll, diskmaskin, mikro samt kyl och frys i fullhöjd. 

Stort och luftigt vardagsrum som ligger mot köket med en öppen planlösning. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och glasad balkongdörr. Den öppna planlösningen bjuder verkligen in till umgänge. På golvet i vardagsrummet ligger den vackra originalparketten med fiskbensmönster.

Balkong
Balkongen ligger i sydvästläge, vilket resulterar i härliga soltimmar under eftermiddag och kväll. Här finns plats för en utemöbel och blommor efter säsong.

Badrum
Påkostat och smakfullt renoverat badrum som går i en sober färgskala. Här finns bl.a härlig golvvärme (el), dusch med svängdörr, handfat med spegelskåp ovan, WC och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En trevlig detalj är det öppningsbara fönstret som också ger ett trevligt ljusinsläpp.

Sovrum 2
Mysigt och rogivande sovrum i avskilt läge. Fönster ut mot lugn gata. Master bedroom där dubbelsäng, sängbord och skrivbord inryms. Plats för massor av förvaring i intilligande klädkammare.

Sovrum 1
Ingång från hall till sovrum som är väl anpassat som barnrum eller arbetsrum. Säng, skrivbord och extra garderob får man plats med här. Sovrummen ligger på vardera sida om badrummet.