BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge

Albatrossvägen 19

  • 5 rum och kök
  • 108 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig enplansvilla i eftertraktade Vendelsö

* Belägen på ett hörn i ett lugnt återvändsområde
* Större renoveringar genomförda
* Lummig trädgård med soligt läge
* Promenadavstånd till skolor, badsjö och kollektivtrafik

Välkommen till denna väl omhändertagna enplansvilla på en lugn och trygg återvändsgata i populära Vendelsö! Huset har ett eftertraktat hörnläge och erbjuder en genomtänkt planlösning med totalt fem rum och kök, inklusive fyra rymliga sovrum. Ett av sovrummen används för närvarande som ett kontor, vilket ger flexibilitet för den moderna familjens behov. Med ett hörnläge erbjuder huset en smart planlösning och en grönskande trädgård med sol hela dagen.

Köket, som renoverades 2023, är i utmärkt skick och utstrålar både stil och funktion. Här har inget lämnats åt slumpen – med moderna vitvaror, stilrena skåpluckor och eleganta materialval har köket blivit en central plats för matlagning.

Huset har genomgått stora renoveringar/förbättringar sedan byggnadsåret och under 2006 försågs huset bl.a. med nytt kök, nya parkettgolv, nya innerdörrar, omdragning av el, installation av braskamin samt byte av alla innertak.

Huset erbjuder generösa förvaringslösningar, inklusive en rymlig tvättstuga och en klädkammare som för närvarande används som kontor. Dessutom finns ett rymligt garage med förrådsutrymme och en friggebod på tomten.

Den lättskötta trädgården har en inbjudande uteplats på husets baksida med gott om plats för utemöbler och grill. Området är lugnt med begränsad trafik och ligger nära kommunikationer, skolor och förskolor.

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 5 rum och kök varav 4 - 5 sovrum.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Tak: Betongpannor. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp. Fönster: Fönster med isoerglaskassetter.

Uppvärmning

Luftvärmepump, direkt el & eldstad.

Driftskostnad

Totalt 3 026 kr/mån (36 308 kr/år) varav Värme 625 kr/mån, El 625 kr/mån, Vatten/Avlopp 417 kr/mån, Samfällighet 375 kr/mån, Försäkring 734 kr/mån, Övrigt 250 kr/mån. Antal personer: 4.

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med slitstarkt klinkergolv (golvvärme) och avhängningsmöjligheter direkt till höger. Ljusa, tapetserade väggar och spotlights i taket.

DUSCHRUM 1
Från hallen nås bostadens ena duschrum, inrett med ljust klinker och kakel. Här finns wc, dusch, badrumsskåp med spegel samt handfat.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för både matsalsdel, soffgrupp och tv-möbler. Braskaminen är strategiskt placerad och ger en mysig atmosfär under årets kyligare dagar.Från vardagsrummet nås baksidan av huset med trädäck och stor gräsmatta.

KÖK
Modernt kök från 2023 i fräscht utförande. Här harmonierar gråa skåp med ljust kakel. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med separat ingång från framsidan av huset. Här finns tvättmaskin (2015), torktumlare (2012) och varmvattenberedare (2015). Väggarna är klädda med vitmålad väv och golvet har en rosa plastmatta.

DUSCHRUM 2
Helkaklat duschrum från 2007 med vitt kakel på väggarna och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Här finns wc, handfat med kommod, handdukstork, badrumsskåp med spegel samt avskild duschhörna.

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Förvaring finns i form av inbyggda garderober.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet i bostaden är perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Rummet har vita väggar, parkettgolv och fönster mot husets framsida.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet, som också passar bra som barnrum, gästrum eller kontor, har vita väggar och parkettgolv.

KLÄDKAMMARE/KONTOR
Klädkammare som idag används som kontor, men som även kan fungera som ett mindre barnrum.