BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Lötmogatan 7, vån 3 av 4

  • 2 rum och kök
  • 27 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGT UPP, BALKONG I SOLIGT LÄGE, SOVRUM OCH NÄRA T-BANA

- Otroligt välplanerad med sovrum
- 200 meter från tunnelbana Midsommarkransen
- Fantastisk balkong i soligt sydostläge på våning 3 av 4
- Modernt kök med diskmaskin
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme
- Massor med smarta förvaringslösningar
- Föreningen äger marken
- Hiss, källarförråd och innergård med grill

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa belägen i det idylliska Midsommarkransen. Bostaden på våning 3 av 4 har massor med ljusinsläpp, och balkong med sol från morgon till eftermiddag och fantastisk utsikt över hustak och trädkronor. Lägenheten har en hög modern standard, spotlights med dimmer, nymålade väggar, fräscht kök med diskmaskin, och badrummet är helkaklat med tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. Det ryms både matbord och soffa i lägenheten, och sovrummet har plats för 160-säng. Förvaringen kommer överraska dig med garderob i både sovrum och hall, utrymme för byrå, ett extra förvaringsutrymme i sovrummet, samt tre badrumsskåp. Till lägenheten hör även ett källarförråd om ca 3,5 kvm.

BRF Krassen 5 är en välskött förening som bildades 2007 och äger marken (= ej tomträtt). Föreningens lån har till stor del rörlig ränta och dess kostnader kommer därför sannolikt blir lägre framöver. Hela fastigheten är dessutom i mycket gott skick efter en totalrenovering under 2009-2010 och man har inga stora planerade renoveringar. I samband med renoveringen av fastigheten installerades bland annat bergvärme, treglasfönster, hiss och säkerhetsdörrar. I huset finns tvättstuga och föreningen har en mycket fin innergård där man kan umgås och grilla med familj och vänner varma sommarkvällar. På innergården finns det även ett cykelförråd.

Här i lummiga Midsommarkransen bor du i charmiga kvarter med en kort promenad till mysiga caféer, fantastiska restauranger, en biograf, matbutiker och gym. På cykel når du flera badplatser, som Vinterviksbadet och Trekantsbadet, på bara några minuter. Kommunikationerna är utmärkta, och tunnelbanan 200 meter från lägenheten tar dig vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 12 minuter. Bara en station bort ligger Liljeholmsgallerian med Sveriges bästa matbutik, Systembolaget och massor med shopping.

Missa inte denna, anmäl ditt intresse via mäklarens hemsida!