BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vällingby

Rabattvägen 40

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Trivsam och modern 2:a med en härlig balkong som vetter mot den grönskande Johanneslunden. Stora fönster i två vädersträck ger lägenheten gott om ljus och rymd och får den att kännas större än vad den egentligen är. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och rymmer enkelt soffgrupp, mediemöbel samt matplats för 4-6 personer. Modernt kök med släta luckor vitt och en ordentlig bänkskiva. Sovrummet rymmer dubbelsäng och bra förvaring i den rymliga garderoben. Badrummet är stilrent mörkt klinker och vitt kakel på väggarna här finns dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare kommod, handfat och spegelskåp.

- Stabil förening som äger marken
- Välplanerad
- Stor balkong med plats för växter och möblemang 
- Nära grönområden och bra kommunikationer 
- Förråd ingår
 
Här bor du med närhet till kommunikationer och skola/förskola samtidigt som du har närhet till vackra grönområden, fina badstränder, och småbåtshamnar bara ett stenkast bort. Vällingby C ligger bara 3 minuter bort med T-bana från Johannelunds T-banestation. Där erbjuds ett stort utbud av shopping, restauranger, nöjen, träning och kommunikation. Gröna linjen tar dig även till T-centralen på ca 30 minuter. 

Varmt välkommen på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Föreningen Brf Trädgården i Hässelby.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 2 841 kr (Värme, vatten och bostadsrättstillägg. Det tillkommer en obligatorisk avgift för bredband och kabel-tv om 125kr/mån ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Föreningen
Brf Trädgården i Hässelby är en äkta förening som består av 3 hus med totalt 91 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna som bostadsrätt. Storlekarna varierar från 34kvm till 80kvm. Husen byggdes av byggbolaget Botrygg under 2012-2014 och tillträddes av dess nya medlemmar mellan december 2013 och mars 2014. Föreningen äger fastigheten.

Byggnadsår
2013/14

Uppvärmning
Fjärrvärme

Gemensamhetsutrymmen
Källarutrymmen för förvaring samt cykelställ utanför varje hus. Mellan husen finns även sittgrupper och odlingar för medlemmarnas trivsel.

TV- och internetanslutning
Alla lägenheter är anslutna via Tele2. Kostnad för bredband 250/250 samt analogt grundutbud av tv kanaler är 125 kr/månaden. Detta är en obligatorisk avgift för samtliga lägenheter.

Bostadsrättsförsäkring
Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättstilläggsförsäkring via Bostadsrätterna. Försäkringsgivare: Moderna Försäkringar.

El
Medlemmarna har ett gemensamt elabonnemang. På så vis sparar varje medlem in på den fasta abonnemangskostnaden. För varje lägenhet tillkommer en avgift om 200-250kr/månad för hushållsel på månadsavgiften. Elen avläses en gång per år.

Bilplats
Parkering och garage finns i området. Alla hyrda parkeringsplatser och garageplatser förvaltas av Q-Park. Garage finns ca 100 m från huset.

Förråd
Till varje lägehet finns ett förråd.


Kommande avgiftsförändringar
Inga kommande avgiftsförändringar.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Överlåtelseavgift
2,5% av basbelopp. Köparen debiteras.

Pantsättningsavgift
1% av basbelopp.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.