BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östberga - Älvsjö

Älvsåkersgränd 43

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • 2.380.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en fin och renoverad 3a med trivsam uteplatser & inglasad balkong! Välkommen till denna verkligen fina lägenhet med en generös bra planlösning och framförallt 2 extra platser för avkoppling med uteplats och balkong,  bara att flytta in och njuta direkt helt enkelt. 

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har både balkong och uteplats och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

- uteplatser & inglasad balkong
- generös planlösning
- välskött förening, belåning ca 5 825:-/kvm
- närhet bussar
- fint skick genomgående

*****
UTEPLATSER FRAMSIDA & INGLASAD BALKONG
Lägenheten har en egen ingång på framsidan och där en egen liten uteplats mot dom grönskande omgivningarna och lekplatserna. Här har man en perfekt plats att njuta av solen under förmiddag delar av dagen och utsikt över barnens lek. Med utgång från vardagsrummet finns lägenhetens inglasade balkong i perfekt sydvästläge, här finns plats för lite grönskande odlingar, utemöbler, som verkligen blir en plats för avkoppling och harmoni. 

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot gården. Utgång till en ganska stor balkong. Fina golv och målade väggar. 

KÖK
Ett fint kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och trivsamma måltider, bra förvaringsmöljigheter. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av fullhöjd kyl och frys, tvättmaskin, ugn, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Rofyllda sovrum, generösa med plats för extra förvaring och garderober om så önskas. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Garderobsvägg i det större rummet. 

BADRUM & GÄST-WC
Utmärkt renoverat badrum med badkar, handfat, tvättmaskin och torktumlare vilka lämnas. Separat gäst-wc. 

HALL
Välkomnande rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring om så skulle önskas. Utmärkt förvaring i garderobsvägg.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.