BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ösmo

Torgvägen 7

  • 7 rum och kök
  • 88 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna chans att förvärva ett av Ösmos charmigaste hus! Fantastisk trädgård och nära till allt. Fin natur runt knuten och förstås närhet till havet! Här har man också bara några minuters promenad till pendeltågsstationen som snabbt tar dig in till Stockholm City eller Nynäshamn.

Huset är i gott och välvårdat skick men i behov av lite uppfräschning!

På övre plan har man en bra hall med gott om avhängningsmöjlighter för ytterkläderna. Ett stort kök finns med träluckor och diskbänk med fint grönt kakel ovan, Kyl/frys samt diskmaskin och elspis med ugn. Stor matplats för hela familjen. Tre bra och rymliga sovrum finns med gott om plats för nödvändiga sängar och förvaring. Här finns också ett badrum med duschhörna, wc och handfat. Vardagsrummet är mycket ljust och rymligt med parkettgolv och fungerande öppen spis. Ett underbart fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp och här finns också utgången till en stor balkong i perfekt sydvästläge med kvällssol.

På nedre plan finns det två bra sovrum till. En gästwc samt en stor tvättstuga. Bra pannrum och ett stort snickarrum som med fördel kan användas som stort förråd. Huset har också ett bra garage samt ett fint uterum. Under balkongen finns en uteplats med samma fina läge med kvällssol.

Husets trädgård och fina gräsmatta är välskött och består av många fina planteringar med olika sorters blommor samt fruktträd och bra odlingsland.