BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Heleneborgsgatan 52,3 tr

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • 7.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en smakfullt renoverad och välplanerad lägenhet belägen på populära Heleneborgsgatan i Hornstull! Här bor ni i en fantastisk förening som är helt SKULDFRI!  Ni finner bevarade detaljer från byggåret 1928 så som vackra fönster, spegeldörrar, fiskbensparkett genomgående i hela lägenheten och generös takhöjd. 

Väl inne i lägenheten möts ni direkt av välbevarad charm från 20-talet som möter smakfulla renoveringar och väl genomtänkta detaljer! Hallen är luftig och har gott om förvaring i form av platsbyggda garderober. Vidare in i lägenheten möts ni av ett underbart kök som har ett socialt samspel med vardagsrummet. Denna del av lägenheten är helt klart lägenhetens hjärta. Köket har gott om förvaring bakom vita köksluckor samt gott om arbetsyta i form av bänkskiva av trä. Här finns såklart all maskinell utrustning så som fläkt, induktionshäll, kyl/frys, ugn och inbyggd micro. I anslutning till köket finner ni ett stort och luftigt vardagsrum som enkelt går att möblera med både soffgrupp, middagsbord för flertalet gäster och övrigt möblemang. 

Via köket når ni ett av sovrummen som är väl tilltaget med plats för dubbelsäng samt sängbord. I detta rum finner ni även en garderobsvägg som sväljer årstidernas alla klädesplagg! Dessutom har ni fri utsikt från fönstret och blickar ut mot Långholmen samt grönskande träd. Bostadens andra sovrum är även det väldigt luftigt och nås via hallen. Här finns plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Här finns platsbyggda garderober med smakfulla beslag och luckor. 

Badrummet är smakfullt renoverat med microcement i en beige ton. Här finns handdukstork, dusch, handfat, wc, en stor kommod och spegelskåp. Både kommoden och spegelskåpet sväljer otroligt mycket förvaring. Från hallen nås även en städskrubb som är omgjord till en mindre tvättstuga med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med förvaring i form av hyllplan. 

Detta är sammantaget en underbart lägenhet där varje liten detalj är väl genomtänkt och renoverad. Ägarna har tänkt igenom allt noggrant för att bevara charmen från byggåret och samtidigt skapa en funktionalitet för att underlätta i vardagen. Ni bor dessutom på bästa adress på Södermalm i en skuldfri förening!

Missa inte denna visning!

 

Lägenheten är registrerad som 2 rok men disponeras idag som 3 rok.