BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Forum

Nackabacken 4, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 4.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Nackabacken 4 - En Modern dröm i hjärtat av Nacka!

På eftertraktade Nackabacken 4 finner du denna välplanerade och stilrena 3:a om 74 kvadratmeter, belägen på fjärde våningen. Här möts modern design och funktionella lösningar i en lägenhet som verkligen imponerar med sina påkostade materialval, unika vinklar och 2,8m takhöjd.

När du stiger in genom dörren möts du av en rymlig och inbjudande entréhall, som effektivt fördelar bostadens ytor. Lägenheten erbjuder två generösa sovrum, där master bedroom är utrustat med en praktisk klädkammare samt en mysig inglasad balkong med utsikt mot den lugna innergården.

Köket och vardagsrummet smälter samman i en ljus och öppen sällskapsyta, perfekt för såväl vardag som fest. Med två franska balkonger och stora fönster flödar rummet av naturligt ljus, samtidigt som du kan njuta av den grönskande naturen utanför – helt utan insyn.

Badrummet håller sann "hotellstandard" och lämnar ingenting att önska. Helkaklat i granitkeramik med vackra mässingsdetaljer i såväl dusch som handfat. Tvättmaskin och torktumlare finner du praktiskt undangömt under en arbetsbänk med överhängande skåpförvaring.

För den teknikintresserade finns här både nytt digitalt dörrlås och ett modernt Plejd-system för belysningen, vilket tillsammans med den höga nyproduktionsstandarden karaktäriserar hela lägenheten och bidrar till en bekväm och säker boendemiljö.

Denna bostad på Nackabacken 4 är ett tillfälle du inte vill missa – en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet, med alla bekvämligheter du kan önska dig. Välkommen hem!