BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finntorp

Becksjudarvägen 45

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 2.875.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Becksjudarvägen 45! Här finns en charmig tvåa som verkligen är värd att uppleva på plats.

Det här är en välskött bostad som erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Tveka inte att höra av dig för mer information eller för att boka en visning. Becksjudarvägen 45 är verkligen ett tillfälle du inte vill missa. Varmt välkommen!

Finntorp är känt för att vara barnvänligt med fina lekplatser, grönområden och lugn trafik. I området finns flera populära förskolor och skolor inom gångavstånd. Dessutom har Finntorp ett mysigt centrum med bra utbud av restauranger, caféer och närservice. För den som söker mer liv och rörelse finns Nacka Forum åt ena hållet och Sickla Köpkvarter åt det andra.

Det är ett mycket lugnt och tryggt område med utmärkta kommunikationer dygnet runt. Busslinjer och Saltsjöbanan trafikerar hållplatsen nära fastigheten, och till Slussen tar det bara 10-12 minuter med kollektivtrafik. Tunnelbanenätet byggs också ut till Nacka, vilket kommer att göra resan till Centralen ännu smidigare. Med bil tar det cirka 10 minuter till centrala Stockholm, och med cykel 15-20 minuter.

Här finns fantastiska möjligheter till friluftsliv. På bara några minuters promenadavstånd ligger Svindersvik med ett charmigt 1700-talscafé vid vattnet, museum och vacker natur. Nära finns också Nackareservatet med fina motionsspår och badsjöar. För den som gillar vintersport är Hammarbybacken bara några minuter bort, och på Järlasjön kan man åka långfärdsskridskor och skidor under vintern. Under sommaren finns möjlighet till sköna bad vid Järlasjön och Sickla Strands sandstrand med sina badbryggor och strandpromenader.

Kontakta gärna mäklaren för mer information.