BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Herrängen

Storhagsvägen 12

  • 4.5 rum
  • 165 kvm
  • 7.775.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkoma till denna tvåplansvilla i Älvsjö/Herrängen med på en friköpt tomt med stor balkong och härlig tomt.

Villan huserar 4,5 rum & kök. Totalytan är på 172 kvm fördelat på boarea 165 boarea och biarea om 7kvm. På övre plan finnes: Köket som har full maskinpark som tex diskmaskin och funktionella arbetsytor samt gott om förvaring. Vidare till vardagsrummet där öppna spisen rymmer kaminkassett. Här finns gott om plats för soffor & övrigt möblemang i anslutning finns en stor matsal som kan användas som rum om så önskas. På detta plan finns badrummet. Utgången till balkongen finner du likaså från vardagsrummet, på balkongen ryms matplats och yta för odling. De flesta fönster är treglasfönster. Bergvärmepump är installerad. Fastigheten säljs av dödsbo.

Övre plan:
Vardagsrum/matsal: Tapetserade väggar & trägolv, öppen spis med kaminkassett. Utgång till balkong.
Kök: Trägolv & tapetserade väggar. Maskinpark består av ugn, fläkt & diskmaskin. Köksinredning av vita luckor.
Badrum: Kaklade väggar/golv. Wc-stol, handfat & duschhörna. Golvvärme och frånluftsfläkt.
Balkong: Byggd av trä.

Entreplan: Hall med kamin, laminatgolv och målad panel.
Tvättstuga: Målat golv samt målade väggar
Wc under trappa: handfat och wcstol
Pannrum: målat golv/väggar
Tre st rum. Träpanel och varierade golv i laminat. Tapetserade väggar/ Målad panel.
Förråd. Målat betonggolv och målade väggar.

På nedre plan finns två rum och i anslutning till det ena rummet som är till vänster om ingången bjuds du på ett extra rum. Här finns även gäst-wc, tvättstuga, pannrum och ett förråd med egen utgång till tomten på denna våning En kamin är också installerad i hallen.

Tomten är delvis kuperad, naturtomt och trädgårdsanlagd. Det finns ett förråd på 10 kvadrat och ett isolerat lusthus med inbyggd grill på 9kvm.

Du får plats med flera bilar på uppfarten på tomten.

Välkomna till Älvsjö. Varför inte besöka Långbro Park och stanna för en fika på det mysiga trädgårdscaféet Bakfickan eller en lunch på Långbro Värdshus. I närheten finns caféet Fru Marias Bak, restaurangen Aloë med stjärnor i guide Michelin samt restaurangen Rinos Bodega.

För den badsugne så finns Långsjön nära. Här finns en sandstrand och ett cafe öppet sommartid. På vintern så gäller långfärdsskridskorna. För framtiden finns populära förskolor och skolor, lekplatser, mountainbikebana och skateboardbana.

Servicemässigt finns många mataffärer nära, tex Ica på Svartlösavägen som även har en bistro inne i affären där både öl/vin serveras.

Naturreservatet i Älvsjö ligger runt hörnet med elbelyst motionsspår, plogade skidspår på vintern, grillplatser, rikt djur/växtliv och utsiktsberg samt goda bär- och svampgömmor. Stadens brus är endast ca 30 min bort.

Det finns flera busslinjer i närheten och från Älvsjö station trafikerar pendeltåget.