BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Svärdlångsvägen 66

  • 5 rum och kök
  • 110 kvm
  • 6.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna unika och välplanerade 5:a/6:a på 110 kvadratmater. Smakfullt renoverad bostad om sex rum och kök med vacker öppen spis, stora fönsterpartier i tre väderstreck, vackra sociala ytor och en inbjudande känsla. Genomgående fina golv och ljusa väggar eller dekorativa tapeter.

Stilrent vardagsrum med charmig öppen spis, stort fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Vackert parkettgolv i original och ljusa väggar. Ett rum för hela familjen att samlas i och njuta av den väl fungerande öppna spisen med hög mysfaktor. Funktionellt kök i öppen planlösning mot matplats och hall. Kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor som sträcker sig hela vägen upp till taket. Här möts retrocharmen med modern och anpassad design. Generösa arbetsytor och praktisk köksö som delar av mot matsalen för ännu mer förvaring. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro i anslutning skaffriet för att frigöra yta. På golvet ligger en fantastisk fiskbensparkett och i direkt anslutning till köket ligger matsalen för härliga middagsbjudningar. Detta rum går att göra till det femte sovrummet. Välkomnande hall som leder vidare genom bostaden och dess övriga rum. Här finner ni avhängning för ytterkläder samt tre inbyggda garderober i original. Separat WC med handfat.

Fyra bra sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Sovrum 1 ligger i
anslutning till entrén är ett perfekt tonårsrum tack vare den separata Wc:n som ligger utanför. Sovrum 2 har tre inbyggda garderober för bra förvaring och ligger i anslutning till badrummet. Sovrum 3 ligger på den andra sidan mot det stora badrummet. Sovrum 4 är också rymligt och ljust. Möjlighet finns att omvandla matsalen till ett femte sovrum.


Stort utbyggt badrum med kaklade väggar, klinkergolv och ett fönster för vädring och ljusinsläpp. I badrummet så finns det badkar, handfat, TM, tvättmaskin och förvaring via ett högskåp.

 

Belägen i populär bostadsrättsförening med låg belåning på 4 347:-/kvm. Här bor du ett  stenkast från knutpunkten Årstaberg med mycket bra kommunikationer.

- Smakfull femma/sexa
- Fantastiskt vardagsrum med öppenspis
- Kök med köksö
- Två WC
- Öppen planlösning
- Generösa sovrum
- Balkong i syd/väst


Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger.