BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Arvodesvägen 8, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

RYMLIG TVÅA HÖGST UPP MED SOLDRÄNKT BALKONG I SÖDERLÄGE!

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Hägerstensåsen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig balkong i soligt söderläge med massor av sol och vacker utsikt mot lummig grönska!

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Bostaden har genomgående vackert parkettgolv i holländskt förband och väggar målade i ljusa behagliga kulörer. Vidare erbjuds ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, i vardagsrummet finns den vackra originalparketten bevarad. Snyggt renoverat kök med goda arbetsytor och gott om plats för matbord, köket är utrustat med diskmaskin, glashäll, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin. Hallen är försedd med praktiskt klinker på golvet och gott om förvaring bakom spegelskjutdörrar.

Lägg därtill en stabil förening som äger marken med flera stora renoveringar bakom sig som fönster, fasad och stambyte. Föreningen har en egen uteplats, perfekt för härliga grillkvällar under sommarmånaderna. I källarplan finns förråd till lägenheten, gemensam tvättstuga och cykelrum. 

Här bor ni i perfekt läge med promenadavstånd till badklipporna i Örnsberg och vackra Vinterviken. Endast 7 minuters promenad till Hägerstensåsens tunnelbana som tar dig till Södermalm på bara 8 minuter. I närheten finns även Telefonplan och Midsommarkransens stora utbud av service, restauranger, caféer och kommunikationer. Ett stenkast bort går också buss 147 som tar dig snabbt till Liljeholmen.

- Balkong i söderläge med sol större delen av dagen
- Insynsskyddat läge med utsikt mot grönska
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Snyggt renoverat kök med diskmaskin
- Renoverade ytskikt med behagliga kulörer
- Helkaklat badrum från stambytet 2012
- Diskmaskin och tvättmaskin finns
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Perfekt läge med närhet till både buss och tunnelbana