BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Grusåsgränd 14

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • 2.150.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte chansen att förvärva denna välplanerade 1,5a med låg avgift bara ett stenkast från Blåsut Tunnelbana som snabbt tar dig in till City.

Lägenheten är i genomgående fint skick. Rymlig hall med en stor platsbyggd garderob, fräscht badrum med fint klinkergolv och helkaklade väggar och ett stort kök där du har gott om förvaring, diskmaskin, samt en snygg bardisk som delar av köket och allrummet på ett smakfullt sätt. 
Sist men inte minst kommer lägenheten med ett sovalkovsrum med plats för en dubbelsäng.

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1.5 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan BV, hiss finns. Föreningen Brf Appelgarden, Kv Dalen 5.

Ekonomi

Pris 2.150.000 kr. Månadsavgift 1 874 kr (värme, vatten ingår). Andel i föreningen är 0.5068 %.

Driftskostnad

Totalt 350 kr/mån (4 200 kr/år) varav El 200 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån.

PARKERING: Finns att tillgå genom Stockholms Stads Parkering samt kan man stå efter vissa vägar med boendeparkering.

FÖRRÅD: Nej

TVÄTTSTUGA finns i separat byggnad på gården.

GEMENSAMHETSLOKAL finns i separat byggnad på gården

KOMMUNIKATIONER: Med tunnelbana från T-Sandsborg eller T-Blåsut är restiden till Stockholms innerstad ca 5 minuter. Bussförbindelser passerar större delar av söderort och går till Gullmarsplan, Kärrtorp, Farsta, Bandhagen, Älvsjö, Skärholmen och Älta samt Tyresö.

TV: Comhem  Kanal 1 - 12 ingår i avgiften eller av Bahnhof via fiberanslutningen.

BREDBAND: 1000 Mbit obligatoriskt tillägg på 149 kr

Områdesbeskrivning

Äppelgården i Enskededalen är en grönskande fin gård i direkt anslutning till Enskede-villaområde. Gården är välskött och mycket fin med härlig grönska

I direkt anslutning till området så har man också Nytorpsfältet med fina grönområden som lämpas utmärkt för långa promenader. På fältet ligger också Nytorpsbadet. Vill man ha friluftsliv så breder sig Nackareservatet ut sig bl.a. med golfbana inom 15 minuters promenad. Det är ett av landets mest besökta friluftsområden med allt vad det kan erbjuda. Gå gärna in på www.nackareservatet.se

Generellt är det lugnt i området men storstadens puls finns på 10 minuters avstånd med tunnelbana.
Gångavstånd till tunnelbanan, flertal förskolor, skolor, bibliotek, ICA-butik, Pressbyrån, grill, torghandel, apotek, simhall, sjukhus, restauranger och caféer gör livet enkelt och roligt.

Globen som kvällstid lyser i olika färger syns från området och lockar med stort utbud av shopping. I närheten finns även Nackareservatet med vackra promenadstråk, badsjöar och golfbanor.

Tele2 arena ligger också i närheten med ett mycket stort utbud av både restauranger, upplevelser och uteliv.