BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen

Olympiavägen 15

  • 6 rum och kök
  • 85 kvm
  • 7.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt nya hem i Tallkrogen!

Drömmer du om ett hus att modernisera och göra till ditt eget mitt i hjärtat av Tallkrogen? Då är detta det perfekta tillfället för dig! Denna charmiga villa som varit i samma familjs ägo sedan byggåret är belägen med baksidan i strålande söderläge och med en oslagbar utsikt mot Olympiaplan, erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem.

Med en total yta på 170 kvm (85+85) kvadratmeter samt ett vidbyggt garage på friköpt tomt, finns det gott om utrymme för hela familjen. När du kliver in möts du av en inbjudande hall som leder dig vidare till två mysiga sovrum och ett rymligt vardagsrum fyllt med naturligt ljus från flera fönster.

Matrummet, perfekt för familjemiddagar eller underhållning av vänner, har direkt utgång till den generösa altanen och trädgården där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Här finns även ett badrum, nyrenoverat år 2023,

Även om köket är äldre så är det funktionellt och ger möjlighet till uppgraderingar efter din smak och stil. I källaren finns gott om förvaringsmöjligheter i flera rum, ett badrum med tvättmaskin samt ett stort oinrett rum där endast din fantasi sätter gränserna för vad som kan skapas.

Trädgården är en grönskande oas med plan gräsmatta och fruktträd, perfekt för lek, avkoppling och trivsamma stunder utomhus. Dessutom är det bara en kort promenad till Tallkrogens centrum där du hittar ett brett utbud av butiker och bekväma kommunikationer som förenklar din vardag.