BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Råsunda - Solna

Parkvägen 2, vån 15/17

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

- Våning 15/17

- Milsvid utsikt

- Charmigt sovrum med plats för jobbhörna

- Exklusiva materialval

- Ljusinsläpp utöver det vanliga

 

Välkommen till denna exklusiva tvåa belägen högt upp i tornet på våning 15 med milsvid utsikt i det omtalade projektet Brf Dallas Tower!

Här bor du i en lägenhet med charmiga fönsterpartier i fil som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder och har höga krav så är detta boende perfekt. Bostaden präglas av genomgående hög standard så som ljust golv, målade ytskikt, fullt utrustat och stilrent kök från Marbodal med öppen och social planlösning som är öppet mot vardagsrummet, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin, väl tilltagna ytor och gott om plats till förvaring.

Parkvägen är ett perfekt läge för dig som vill bo lugnt, men ändå centralt. Här bor du i Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar sig med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Som kontrast till Råsundavägens puls med restauranger, fik och Solna Centrum som skryter med 100-talet butiker och 20-talet restauranger, nås till exempel Råstasjöns och Lötsjöns vackra promenadstråk på några få minuter till fots. Kommunikationer finns det också gott om, endast ett stenkast bort ligger både Näckrosens och Solna Centrums tunnelbanestationer som tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter och på Råsundavägen går flertalet bussar som tar dig dit du önskar. Sist men inte minst nås både Friends arena med alla roliga evenemang och Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcentrum, på ca 10 1minuter till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 15, hiss finns. Föreningen BRF Dallas Tower.

Byggnadssätt

Ventilation: FTX System.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi

Månadsavgift 3 715 kr (Värme, Vatten, (obligatoriskt tillägg på 167 kr för bredband) ingår). Andel i föreningen är 0.723 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Lägenhetens nettoskuldsättning

678 828 kr

Föreningen

BRF Dallas Tower. I föreningen finns 134 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Brf Dallas Tower är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2020 och som består av 134 bostadsrätter och 4st hyresrätter varav 2st kommersiella hyrestagare.

Delat ägande
Delat ägandeskap är tillåtet med minsta ägarandel om 10%.

Kommande renoveringar

I dagsläget finns inga planerade renoveringar
Kontrollerat 2023-10-12

Avgiftsförändringar

I dagsläget finns ingen beslutad avgiftsförändring
Kontrollerat 2023-10-12

Övriga utrymmen i föreningen

- Barnvagnsförråd: ja
- Cykelförråd: ja
- Övrigt: Lounge, biograf, förenings-/festlokal, terrass med grill, wellness-avdelning (med takterrass, bastu, gym och yogarum) samt två gästlägenheter

Andel av BRF nettoskuldsättning

678 828 kr

Områdesbeskrivning

Lägenheten är belägen i Råsunda med dess omtyckta kvarter med småstadskänsla. Här finns flera restauranger, caféer, matbutiker, blomsterbutik, kemtvätt m.m. I närheten finns även Gamla Filmstaden med ytterligare utbud av restauranger, gym och egen kvarters biograf.

AFFÄRER
På promenadavstånd finns Solna Centrum med dess stora serviceutbud av bl.a. butiker, banker, apotek, systembolag och bibliotek.

NATUR OCH FRITID
I närheten finns flera grönområden samt Råstasjön och Lötsjön för den som vill jogga, promenera eller bara uppleva det rika fågellivet vid sjön. Invid Råstasjön ligger Friends Arena och här tar Arenastaden och nordens största shoppingcenter form.

KOMMUNIKATIONER
Det finns utmärkta kommunikationer i området med både tunnelbana, buss och inom kort även tvärbana. Från bostaden har man gångavstånd till pendeltågsstationen i Solna.