BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 4

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

LYXIG ETTA MED 9 KVM BALKONG I EFTERTRAKTADE FLORAHUSET!

Välkommen till denna drömbostad i Midsommarkransen, ett hem som verkligen har allt! Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med fantastisk utsikt över grönskan i Enbacksparken och alldeles invid LM-stadens kulturmärkta kvarter. Det är inte bara läget som imponerar – Florahuset som är ritat av Belatchew Arkitekter nominerades till Årets Stockholmsbyggnad 2021. Här är varje detalj genomtänkt såväl på insidan som utsidan.

Interiören i detta hem är stilfull och genomtänkt med påkostade materialval. Den vitlaserade trestavsparketten och de stora fönsterpartierna bidrar till den ljusa känslan i detta moderna hem. Genom snygga dubbeldörrar når du bostadens balkong som minst sagt är något utöver det vanliga. Stor nog för både loungegrupp och matplats blir den som ett extra rum under sommartid. Balkongen är hela 9 kvm och belägen i solsäkert söderläge. Den industriella stilen med de svarta smidesräcket och svarta fönsterkarmar genomsyrar även bostaden inuti.

Utrymmet i denna lägenhet är väl genomtänk och här finns en naturlig plats för matbord, soffa och säng. Köket är stilfullt från Vedum med släta grå luckor och bänkskiva i vacker sten. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, inbyggd micro och kombinerad kyl/frys. Bostadens utformning ger möjlighet för en avskild sovplats, i dagsläget delas rummet av genom gardinskena i taket. Här har takhöjden nyttjats med platsbyggd förvaring under 120 cm sängen.  

Badrummet känns lyxigt med det enhetliga kaklet, integrerade belysningen och här finns även gott om förvaringsutrymmen. I badrummet finns kombitvättmaskin, dusch med glasvägg, handfat med kommod från Vedum och väggspegel med LED-belysning. Hallen är välplanerad med klinker och med platsbyggda garderober.

Här kan du njuta av en fantastisk livsstil med närhet till områdets många populära caféer, bagerier och restauranger. Gör din morgon extra speciell med en rykande färsk kopp kaffe och nybakat bröd från det berömda Söderbergs bageri, som är beläget på samma gata. Dessutom har man enkel tillgång till en mängd olika service och kommunikationer, såsom butiker, t-banestation och busslinjer, allt inom bekvämt gångavstånd.

Kom och upplev det bästa av stadsboende i Midsommarkransen/Telefonplan! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning av denna drömbostad.

- Stor terrassliknande balkong om 9 kvm i söderläge
- Genomgående moderna materialval
- Kök och badrumsinredning från Vedum
- Vackra stenskivor och genomgående släta grå luckor
- Full maskinell utrustning
- Stort lyxigt badrum
- Gott om inbyggd förvaring
- Lättmöblerat allrum med möjligt sovrum
- Arkitektritad fastighet som nominerats till Årets Stockholmsbyggnad 2021