BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Haninge

Vallavägen 179

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • 1.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt framtida hem på Vallavägen 179 - en exklusiv och rymlig 105 kvm lägenhet som ger dig en perfekt balans mellan elegans och bekvämlighet. Belägen endast en trappa upp, med tillgång till hiss, erbjuder denna lägenhet en oöverträffad livsstil och en känsla av lyx.

Den genomtänkta planlösningen gör att lägenheten används som en 4 rum och kök, men den ursprungliga designen inkluderar 5 rum och kök, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att skapa den idealiska miljön för dina behov.

Rummen är ljusa och luftiga, fyllda med naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster och skapar en inbjudande atmosfär. De generösa sällskapsytorna ger utrymme för umgänge och underhållning, medan de privata sovrummen skapar en fristad för avkoppling.

Köket är utformat med både stil och funktion i åtanke, utrustat med moderna apparater och tillräckligt med förvaringsutrymme för att göra matlagningen till en fröjd. Badrummen är elegant och modern med helkaklade ytor.

Njut av din morgonkaffe eller kvällsdrink på den privata balkongen, som är inglasad för att förlänga din utesäsong och skapa en perfekt plats för avkoppling året om. Området runt Vallavägen 179 är lugnt och trivsamt, med närhet till bekvämligheter, skolor/förskolor, grönområden och bra kommunikation.

Varmt välkommen hem!